Blandad kompott!

Om dagen igår var händelserik så har dagen idag varit helt motsats... Jag kan knappt komma på vad jag gjort idag
Jo,jag har börjat plocka fram kläder. Tvättat. Och säkert pysslat med smågrejer... Ja!! Nu vet jag!! Jag lagade lunch till Lars och Marcus och så kom de hem och käkade. Jag ville så gärna träffa Marcus för han reser bort imorgon. Och sen reser jag bort...
Så jag ville krama honom lite❤️en mammas rättighet och ett barns skyldighet!!

Idag har jag inte haft nåt skydd kring peggen och det har inte runnit ut lika mycket blod och annat äckelpäckel som det gjorde när jag hade det.. Tror jag skiter i det där skyddet!

Önskar att jag aldrig gått till vårdcentralen med det!! Det är bättre att bara låta saker vara som de är och gilla läget! Det är mitt motto!!

Nu ska jag försöka sova. Har obehag i min hals efter tandborstningen. Jag har ju inte alls såna stora problem med slem i halsen osv som jag hade när jag var sjuk. (Tack o lov!!!)

Men för det är jag inte riktigt som jag ska i svalget. Och ikväll var det tandkrämen och det skum den bildar ihop med vattnet som "slank" ner genom strupen och lämnade rester utmed hela väggarna i strupen. Det är fruktansvärt obehagligt.
Det svider och bränner,lite som sura uppstötningar nästan. Har tagit med mig bubbelvatten som står här bredvid mig ifall det blir jobbigt,

Men jag hoppas att jag kan somna snart. Känner ett stort behov av sömn.

Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229