Bildbomb!!

Vi har det oförskämt bra. Vi säger det till varandra flera gånger varje dag,jag o Lars. Vi tar det så lugnt och vi har det så skönt. Idag har vi inte lämnat huset!! Underbart! Enligt alla väderleksprognoser så skulle det bli ostadigt väder idag. Molnigt och lite regn...kanske nån liten glimt av solen nångång. Men tänk så fel de kan ha de där meteorologerna!!

Solen har skinit från en nästan klarblå himmel hela dan. Det har kommit några vita tussar och svept förbi ibland. Vi har mest legat i varsin solstol. Underbart!!
Jag har ju inte delat med mig utav så många bilder och det beror på att det har strulat! Men jag skrev till min älskade Alma och hon berättade hur jag skulle göra! Och självklart hade hon rätt! Nu ska det (nog) funka igen. Så nu tänker jag bombardera er med bilder ifrån de senaste dagarna.
Varsågoda!

Ett litet collage ifrån dagen idag☀️


Före-och efterbilder! Gammal matta högst upp och ny fräsch matta nertill.

Några av inköpen på Ikea. Nya grå dynor till utemöblerna. Vita dynor till extrastolarna. (vi har just de vita dynorna på matstolarna och vi har flyttat ut dem till utemöblerna vid behov..) och så nya mattan då. Och ett nytt slags överkast...


Det var skönt att ta ett bubbelbad efter några timmar på Ikea.


Det här är LYX!! Att ligga i solen och bli mätt utan minsta ansträngning! Älskar min sondmat och min pump!!

När vi satt där på terassen hörde vi ljudet av en klocka,steg som dunsade i backen ovanför huset. Det var en bonde som föste sina getter till ett nytt matställe. Det bara kryllade av getter i alla storlekar och färger. Mysigt.

Fortsätter på djurtemat. De här båda duvorna sitter på den här ledningen i stort sett hela dagarna. De sitter bredvid varann för det mesta. Nära. De putsar på varandra och de "pratar" med varandra. De är så söta. Små turturduvor


Ett glas kall sangria i värmen smakade ljuvligt.

Nu tar vi kvällen.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229