Betydligt svalare idag!!

Idag har regnet förvandlat den intensiva hettan till kyla! Nåja,kyla är väl att ta i. Men i jämförelse med de senaste dagarna så känns det nästan så. Och jag klagar inte. Det blev faktiskt lite väl bra till slut. Även om jag redan tröttnat på regnet...
Att det regnar ute gör att man blir lite mer låst. Man känner sig låst om inte annat. Vi är ju vana vid att dörren alltid står öppen. Vi går ut o in hela tiden. Vi trivs inte riktigt med dörren stängd.
Men jag gav mig trots vädret ut på en liten shoppingrunda idag. Jag har en enorm längtan efter att få måla!! Men jag känner inte för att måla när jag har sällskap. Jag målar helst när jag är ensam. Jag har länge varit sugen på att måla en större tavla. Typ 70x90 eller nåt sånt. Men det kräver lite mer utav en.... Jag känner respekt för en stor,tom duk... Vågar jag?? Tänk om jag målar fel...? Tänk om det blir fult...? Sånt gör inte så mycket på en liten duk.
Kanske känns det så för de små dukarna jag har köpt är så billiga. De större kostar ju betydligt mer. Jag känner liksom inte att jag kan ”provmåla” på en stor... Lite snål är jag allt.
Jag har ju köpt mina målardukar på Dollarstore. Där är de billiga! Och det känns bättre eftersom jag inte är så duktig...
Men det verkar som att de slutat med konstnärsmaterial. Åtminstone i Gislaved.
Därför har jag letat alternativ på nätet. Och kom fram till att Biltema har ett vettigt sortiment till ok priser. Så jag åkte dit idag. Och jodå,jag hittade en del. Nu är jag förberedd för min ensamma tid här i stugan😉
Jag var så uppåt för att jag köpt målargrejer så jag glömde åka till Blomsterlandet! Det som var mitt egentliga huvudmål för min shoppingrunda. Det är väl typiskt...?!
Men jag köpte ett skoskåp!!
Jag har velat köpa ett i flera år!! Men det har inte blivit av.... och Lars är tveksam... Men nu struntade jag i det och åkte och köpte ett iallafall. Nu ska det bara sättas upp också. Oooops! Det kommer jag att behöva hjälp med. Undrar om jag får nån hjälp av min tveksamme sambo??
Ja det blev en riktig shoppingrunda. Med mycket bilkörning och flera stopp. Vilket innebär att jag måste resa mig ut ur bilen flera gånger. Och det är ju inget jag uppskattar! Tvärtom! Det är så fruktansvärt jobbigt!!
Men som idag när jag var iväg och det kändes tungt och jobbigt. Och då jag borde åkt hem istället. Istället tjurade jag med det jobbiga och fortsatte lite till. Mest för att jag är just tjurig! Och så tänker jag; ”nä jag skiter i att det är jobbigt! Jag tar ett stopp till för jag vill bli av med det och kunna åka hem!” För när jag väl ger mig iväg på sånt här så gör jag helst så många saker som möjligt för att slippa åka ut imorgon,och i övermorgon,också... Min belöning blir att få vara hemma hela nästa dag! Och tänker jag på det så orkar jag lite till...
Men kvällen har jag tillbringat i min säng. I min sköna säng,lite uppfälld i bägge ändarna,med mitt ställbara bord framför och en teckning liggande där.

Ännu en abstrakt/surrealistisk teckning målad med färgade blyertspennor.
Världens bästa avkopplande tidsfördriv.

Det hände dock en liten grej när jag låg där och hade det bekvämt. När pumpen pep skulle jag sträcka mig efter sprutan och dra upp lite vatten. Men lyckades istället välta ut vattnet på golvet☹️ Det blir ju så otroligt mycket vatten när det hamnar på golvet!! Kan nån förklara varför det blir så?! (känns så😉)

Strax därefter skulle jag resa mig ur sången men mina sockar är mjuka och golvet är slätt och fint. Fötterna bara gled iväg för mig och jag följde efter... glidande på rumpan nerför täcket som hängde lite över sängkanten... Sen satt jag på golvet! Och Lars och Marcus hade precis gett sig iväg för att köpa godis till filmen de bestämt sig för att kolla på!

Så där satt jag när de kom hem nån kvart senare. De ställde sig i dörröppningen och tittade lite undrande på mig. När de försäkrat sig om att jag var ok skrattade de lite år min klumpighet. Sen hjälpte Marcus mig upp.

Skönt med starka män i sin närhet💪🏼💞

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229