Besatt...??

Alltså jag blir som förhäxad när jag står vid staffliet eller bänken där jag lägger mina tavlor. Jag kan inte sluta måla. ”...bara lite till...” och så målar jag ibland lite för mycket på en tavla. För jag kan inte låta bli. Jag är liksom besatt.
Jag har färdigställt några fler tavlor idag. Jag målar oftast några stycken åt gången för att slippa bli sysslolös under tiden torkar. Tur att jag målar i akryl som torkar relativt snabbt i jämförelse med olja!
Jag är inte hundra nöjd med den här:

Jag vet inte vad det är...men nånting stör mig i den här. Jag avslutade den ändå för risken finns att jag till slut kluddar över en massa och det blir jättefult! Men så fort jag skrivit min signatur så går jag inte in och ändrar nåt. Men den här går nog till soporna.
Jag hade en kvadratisk duk också så jag målade den i samma stil. Det är ett lite skojigt sätt att måla på. Totalt kravlöst! Det föreställer egentligen ingenting men tankarna går väl till blommor...?

Nu har jag fått ge utlopp för lite skaparlust! Det känns skönt! Jag har ju längtat så.
Men nu är allt undanplockat och stugan är sig lik igen. Ska bara damma av imorgon och sen är den fin och ren!
Att måla som jag gjort nu,stående antingen vid staffliet eller köksbänken,det funkar riktigt bra för min svaga kropp. Jag får inte särskilt ont nånstans. Att stå upp måste vara bättre för kroppen än att sitta.
Och på tal om att sitta.
Jag har inte satt mig i soffan en enda gång sen Lars åkte hem! Jag vågar inte... Jag är livrädd att jag inte ska komma upp!
Och därmed har jag inte heller kollat på TVn särskilt mycket. Jag har satt på den nångång varje morgon för att se nyheter och det lokala vädret. Men då har den fått stå på under tiden jag gått runt och gjort nånting annat.
Jag hade den även på en kort stund ikväll. När jag gick här och plockade undan tänkte jag låta Ernst underhålla mig under tiden. Men jag vet inte... Det var rätt tråkigt om jag ska vara ärlig.
När jag äter ligger jag hellre i min säng och lyssnar på bok. Och ritar krumelurer😉

DET är avkoppling!!
Ute vräker regnet ner! Det blåser så att det egentligen regnar i sidled! Det är knappast nåt semesterväder!! Stackars alla som går på semester nu...
Men förhoppningsvis så ska det bli bättre snart. Tills dess ligger jag här,nerkrupen under täcket och lyssnar till regnets smatter på taket.
Och några grannars fest...😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229