Behovet av att ta det lugnt....

Ska jag vara helt ärlig så vet jag knappt vad jag gjort idag... Jag har kanske varit något piggare idag än igår men för den skull kan jag knappast kalla mig "pigg". 
Jag lyckades åtminstone fixa till lite lunch till Lars,sonen och sonhustrun. På eftermiddagen följde svärdottern med mig ut en runda. Hon cyklade och jag tog tRULLsan.

Utöver den rundan plus lite köksarbete så har jag mest latat mig. Jag har känt ett behov av vila. Och har lyssnat på min kropp. 

När jag ligger i min säng roar jag mig helst med teckning och sånt. Hellre det än slentrianmässigt mobilsurfande.

Jag fick ett roligt meddelande ikväll!!

Till min stora stora glädje så har tre goda vänner gått ihop och planerat att komma och hälsa på mig!! De tänkte först komma och överraska men det vore ju lite synd ifall jag inte var hemma just då eller var uppbokad med nåt annat. Så de tre hade
kommit överens om att tisdag passar dem. Och det passar mig också!!! Jag blev så otroligt glad när vi bokade in detta!! Efteråt kände jag mig helt tagen... En bubblande glädje fyllde mig!! Jag längtar till tisdag!!!

Kvällen har jag tillbringat i soffan. Ett favoritprogram stod på tv-tablån; Bonde söker fru. Alltid lika trevligt.

Efter det började en ny dramaserie/deckare på fyran. Stockholm Rekviem. Jag hade höga förväntningar eftersom jag älskar Kristina Ohlssons böcker om Fredrika Bergman och Alex Recht. Jag har läst den serien två gånger. Den är väldigt väldigt bra!! Rekomenderas!

Men ibland vore det bättre ifall man inte läst böckerna en tv-serie eller film bygger på. Man blir alltid besviken. Även trots att det står att tv-serien "baseras på karaktärerna"

För det första så stämde absolut inte Jonas Karlsson (en favoritskådis!) som Alex Recht. I min värld är Alex äldre... Och karaktärerna som jag lärt mig älska och reta mig på i böckerna var inte alls de samma i tv-serien.

Men jag ska ge serien en chans. Jag har ju länge längtat efter nya svenska dramaserier så nu är det bäst jag håller käft och bara kollar!

Likväl tänker jag nu börja lyssna på Kristina Ohlssons första bok om Fredrika Bergman; Askungar.

Som jag minns det så är den riktigt bra!!

Det är några år sen jag läste den...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229