Återhämtning

Ja idag har jag försökt att lyssna på min arma kropp och faktiskt även följt de signaler den skickat till mig. Det innebar inte enbart att ligga i sängen eller fåtöljen och lata mig. Nejdå. Jag har pysslat både i köket och med mina kläder. Jag har packat upp allt jag hade med mig hem. Och insåg givetvis att jag bara använt en bråkdel av kläderna! Eller det är väl inte helt sant; jag har använt alla mina t-shirtar flitigt. Jag byter t-shirt varje dag eftersom peggen läcker lite så det blir fläckar på tröjan. Jag brukar ha vita linnen under alla mina kläder som ”skydd” (det är lättare att tvätta ett gäng vita linnen i hög temperatur än tröjor i blandade material och färger) Men det har varit såpass varmt i sommar så jag har tyckt att det är onödigt. Därav den stora åtgången på t-shirtar.
Jag insåg idag hur mycket jag älskar mitt kök härhemma! Det är gott om arbetsytor. Luftigt. Lättskött. Och lådorna är fantastiskt lätta att dra ut!!
Det är inte så dumt att vara hemma ändå😉
Men jag har ännu inte haft anledning att försöka gå upp eller ner. Jag fasar för det...oroar mig för det... Jag kanske ska förflytta mig till en annan våning när Lars eller Marcus är hemma. Osäkerheten över att gå i trappor kanske är överdriven... Jag tror att jag kan ha målat upp en bild i mitt huvud över hur besvärligt det är...och tänk om det inte är så farligt som jag ”tror”???
Men nu ska jag sova! Jag somnade en liten stund i fåtöljen innan. Dumt...jag vet...men ibland bara går det inte att hålla sig vaken😴
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229