Äntligen lite soffhäng!

Idag har Lars kommit ner igen. Då har jag äntligen kunnat ligga i soffan och kolla på tv. Fast vi kollar ju mest på filmer,serier och dokumentärer som vi streamar t.ex.
Jag la mig tillrätta i soffan ganska sent ändå,den var närmre nio tror jag. Innan dess hade jag legat i min säng och ätit. Hursomhelst så behövde jag gå på toa efter ett tag. Jag kände på mig att jag nog skulle klara av att resa mig upp ur soffan alldeles själv. Jag kan inte förklara riktigt hur det kändes men jag var verkligen övertygad om att det skulle funka. Så jag tog sats. Jag tog i. Och hej! Och hå!!!
Men det var lögn i h-v-e!!
Det gick banne mig inte!! Jag provade alla knep jag nånsin har haft och några till... Men nej. Det gick inte.
Lars fick lyfta upp mig.
Fan!
Såklart blir jag sur. Det känns inte alls bra att det är så illa. Jag blir både ledsen och besviken. Och lite arg.
När det nu var dags att resa mig ur soffan igen för att gå och lägga mig så brydde jag mig inte ens om att försöka själv.
Lars finns ju här - så varför ens försöka!??
Men vill ni veta nåt skitknäppt???☺️
Jag har nog sträckt mig på ett flertal ställen i mina försök att ta mig upp☺️ Fattar ni hur otränad jag är?!😂 Mina övre,bakre lår gör skitont hihi!! Och svanskotan😂
Tidigare idag blev jag äntligen klar med min grundliga städning efter semesterns alla inneboenden. Jag blev alltså klar lagom tills Lars kom👍🏼
Det som förr tog en,max två dagar tar alltså nu fem... Jaja,det är som det är.
Nej nu ska jag försätta denna arma,slitna kropp i nattstämning....zzzzz😴zzzzz
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229