Äntligen kväll!!

Ja usch! Det har inte varit nån bra dag idag! Min kropp är ett vrak! Jag känner mig så sliten och jag har så ont kring hela bålen...
Jag städade inte ens klart. Men jag har tvättat mina lakan och lagt på dem ikväll igen. Det var lite för jobbigt men jag var ju tvungen. Jag tog ju bort lakanen i morse och vägrar ligga i sängen utan lakan.
Jag ryckte upp mig lite på eftermiddagen och ställde mig vid mina målargrejer. Jag började måla en bakgrund... Men jag kände direkt att kroppen inte klarade av det idag. Inte nog med att musklerna i armarna och nacken protesterade - mitt svalg protesterade också!! Och det låter ju tokigt!! Men jag stod lite böjd över tavlan och då knöt det sig i svalget,saliven fastnade och jag hostade och hade mig... Det var helt täppt i min hals.
Och inte för att det har med IBM att göra,men mina ögon blev så irriterade när jag ansträngde dem. De både rann samtidigt som det kändes som grus i dem...
Här vill jag helst skriva alla fula ord jag kan😡🤬
För jag blir så arg. Så besviken. Så ledsen.
Idag har det varit en riktig skitdag!! Ingenting har blivit som jag önskat och hoppats på...
Det är bara i min säng som jag mår bra. Och här har jag legat mycket idag. Jag har känt ett stort behov av att låta min kropp må så bra den kan. Och det gör den här.
Sen jag blev ensam här i stugan (i förrgår) så har jag varken suttit i soffan eller tittat på TV.
Jag vågar inte sätta mig i soffan när jag är ensam. Risken är för stor att jag inte kommer upp. Och jag har inte hittat nån anledning att sätta på TVn.
Jag har inte suttit på altanen heller. Där har jag visserligen min rullstolskudde som jag lägger på stolarna vid bordet så att jag kan komma upp. Men jag ser ingen anledning att sitta där alldeles ensam. Särskilt inte eftersom jag vet att jag får så ont kring magen när jag sitter.
Så jag står o går om jag inte ligger i min säng. Det är de bägge alternativen som finns för mig.
Och så en stunds sittande i tRULLsan förstås. Men även om det funkar att sitta i den,att ta mig ur den,så går jag inte och sätter mig i den lite då o då. Visst,jag kan sitta och sola i den. Men helt ärligt så är det så obekvämt så det känns bättre att låta bli.
Jag kommer nog att uppleva min första sommar nånsin utan sol,bad och solbränna☀️
Men nångång ska vara den första.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229