Äntligen!!!

Ja äntligen har jag tagit fram mina målargrejer och börjat måla med akryl här i stugans lilla köksavdelning!! Med huvudet fullt av idéer och inspirationen bubblande inombords ställde jag mig här och började måla lite smått idag! Det är ju så roligt så jag har inte tillräckligt med ord för att beskriva min lycka!!
Hade jag varit frisk hade jag stått och målat dygnets alla vakna timmar!!
Men nu är jag inte frisk och då får jag nöja mig med de korta stunder jag kan snika till mig.
Jag har lagt mig i min säng för att ta långa matpauser men nästan all övrig tid har jag ägnat åt målandet. Och när jag legat i sängen och ätit så har jag kluddat på en vanlig krumelurbild med mina färgade blyertspennor.
Så denna dagen har gått i målandets och skapandets tecken. Jag önskar jag kunde unna mig såna dagar lite oftare.
Men ikväll har jag sådär förbannat ont i min mage igen. Kanske beror det på hur jag misskött min kropp idag. Fast på nåt vis så tror jag inte det... Jag har varit duktig på att variera mig. Stått upp. Legat ner. Och stått upp igen.
Det finns inget mer jag kan göra.
Kanske beror det på nån form av bältrossmärtor... jag vet inte. Orkar inte reda ut det heller. Jag konstaterar att jag har ont. Gnäller lite. (för jag tycker lite synd om mig själv ibland)(och så gnäller jag HÄR! för jag vill inte belasta mina nära o kära med gnäll. Inför dem visar jag upp en lite mer lättsam sida (som dock är oärlig) och låtsas att livet funkar)
Det blev några parenteser!
Hursomhelst så konstaterar jag smärtan. Skriver av mig en del av det här. Sväljer det mesta (trots mina sväljproblem!) och sen gör jag som jag brukar:
Jag gillar läget!
Jag är väldigt sugen på att teckna lite mer på min krumelurbild

Men frågan är om jag orkar det.... Klockan är 22:22... och jag vill ju vara pigg så jag kan måla mer imorgon.... Jag har planerat en tRULLsanrunda imorgon dessutom...
Hm....🤔...nu har jag beslutsångest....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229