Ännu en lugn dag i solen.

Nej jag har inte tröttnat än. Jag ligger där på en solsäng dagarna i ända och njuter av solens varma strålar. Jag bara älskar det!! Har inte lämnat huset på några dar nu. Det tycker jag är jätteskönt!!

Katarina och Jan hittar på lite,åker till stan och lite sånt. De frågar om jag vill följa med men jag har redan sagt att de inte ens behöver fråga. Jag är här för att göra ingenting. Lata mig och bara vara. Men jag förstår att de frågar mig ändå. Det känns omtänksamt. Jag var först lite rädd att de skulle ta illa upp om jag tackade nej. Men jag sa redan från början att de inte behöver ta nån hänsyn till mig. De ska göra vad De vill. Jag är fullkomligt nöjd med att stanna här hemma i huset,på terassen.
Det är nästan löjligt att man kan få må så här bra i jämförelse med hur jag brukar må!! Hur kan värme och ett enplanshus göra så mycket gott för en kropp???! Jag är helt överväldigad. Tänk att "jag"..."jag" får ha det såhär lyxigt. Otroligt!! 
Eller drömmer jag????
Det enda tråkiga är att jag idag inte fått träffa min lilla dotter Alma Hon fyller 19 år idag och det gör ont i mitt modershjärta att jag har lämnat henne då... Men jag pratade nyss med henne och hon lät både glad och nöjd med dagen. Trots att halva släkten inte var närvarande på "kalaset".
Jag börjar tröttna på smörgåsrån... Jag har ju helst smör på dem men smöret härnere är inte lika gott som det vi har hemma. Det smakar nästan ingenting. Så det är inte så gott faktiskt. Men i stort sett det enda jag ätit de senaste dagarna. Jag åt två ostskivor och några munnar rödvin tidigare ikväll. Det var gott. Och det gick bra. Utöver det och rån så tror jag inte att jag ätit nånting på några dar. Jag tror att jag gått ner en del i vikt. Det känns så... 
och jag känner mig ständigt lite småhungrig. Just nu är jag väldigt hungrig... Lika bra jag släcker och försöker somna. 
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229