Ännu en lugn dag.

Jag känner mig fortfarande både trött och sliten efter diverse utsvävningar förra veckan. Trots att jag sovit och vilat mycket så orkar jag inte hålla igång särskilt mycket och länge än. Det tar visst lite längre tid att återhämta mig den här gången.

Dessutom är jag ständigt hungrig. Min mage knorrar och kurrar och jag har ett evigt sug i magen. Jag äter det jag ska,dvs tre påsar á 500 ml om dan. Fördelat på 6 tillfällen. Eller fem...jag brukar ju äta en hel påse till "frukost",här i sängen innan jag går upp. Men på sistone har jag försökt att låta bli att ta hela på en gång. Jag tänker att jag kanske kan hålla mig lite längre,dra ut på det liksom ifall jag tar en paus på nån timme. Jag tänker även laborera lite med hur fort jag äter. Nu är pumpen inställd på det snabbaste,det betyder att den pumpar in 350 ml/timme. Jag äter en halv påse,dvs 250 ml på ca 45 minuter. Ikväll ställde jag om den. Testar att köra 250 ml/timme... Har fått för mig att jag kanske håller mig lite längre då. Att jag kan vänta lite längre till nästa mål och på det viset hålla mig lite mer lagom mätt under dan... Äsch jag vet inte!! Men jag ska testa lite olika varianter. Dessutom så kanske jag borde återgå till att bara äta fiberrik sondmat. Sist bytte vi ju ut 1/3 mot sondmat med mindre fibrer...
Jag får nog ta ett snack med min dietist när hon kommer tillbaka ifrån semestern.
Jag skrev ju,och tecknade,om mina problem att resa mig ifrån bl.a soffan. Det blir så tydligt nuförtiden. Det känns som om det blivit ytterligare lite sämre nu den allra senaste tiden. Jag kommer på mig själv att undvika varje tillfälle jag kan där det ingår att resa sig. Jag har blivit en expert på att hitta genvägar och alternativ. Tur man är kreativ!! Det underlättar nog när man är i min situation.
Men nu säger kroppen ifrån!! Den skriker åt mig: "stäng av mobilen! Lägg dig skönt och blunda!! Kärring!!"
Så jag gör så - kärring som jag är

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229