Ännu en helg har gått…….

Det här med illamåendet är banne mig inte roligt alltså. Det är värst på morgnarna och förmiddagarna. Det känns bäst om jag är helt stilla.
Det har jag varit idag. Jag har legat i min fåtölj i stort sett hela dagen. Jag har tittat på sport kan ni tänka er!!
Lars har tre sporter som han gärna vill se på TV. Det är moto GP,Formel 1 och golf. Jag kan tycka att både motorcyklarna och Formel 1 är ganska skoj. (På 80-talet hade vi ju Mc VM i Anderstorp och då var jag där!)
Jag har kommit fram till att jag ska försöka sätta mig in lite mer i just de här sporterna. Då kan jag vara lite mer delaktig i det han tittar på och jag tänker att det blir lite roligare då.
Visserligen brukar jag teckna eller pussla samtidigt men ändå. Man är väl kvinna??!😉
Ikväll lyckades jag äntligen ordna det där provet som jag ska lämna in imorgonförmiddag. Äntligen känner jag!! Det har hängt över mig som ett orosmoln hela helgen.
Nu ska jag bara köra iväg med det imorgon. Sen hoppas jag att det går ganska snabbt att få svar. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Jag har ju det där laddade ordet som maler i mitt huvud men innerst inne tror jag inte att det är det. Men det är bättre att tänka sig det värsta scenariot och få positiva svar.
Jag fick ett brev i fredags. Det innehöll provsvaren sen sist jag var och tog prover. Jag verkar ha brist på vita blodkroppar…. Jag googlade lite på det och det lät väl lite sisådär. Det beror på hur man vill ta till sig orden.,.om man ska vara negativ så var det ju inte så kul men om man ser det med positiva ögon så är det ju bra att de kollar upp allt ordentligt så tidigt som möjligt.
Nu är det bäst jag sover så jag kan ge mig ut på en tRULLsanrunda imorgon.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer