Ånger!

Förbannar mig själv just nu... Jag ångrar ett tilltag. Tanken var inte att det skulle bli som det blev...och nu är det försent.

Jag tycker ju att det är skoj,trevligt att folk ser och gillar mina inlägg både här i bloggen och numera på mitt instagramkonto. Det är väl bra för mitt annars så dåliga självförtroende om jag får nån slags bekräftelse genom att få Det ger mig helt enkelt nånting som jag annars har svårt att få. Jag blir liksom upplyft...
Vi har väl alla ett slags bekräftelsebehov. Det är väl därför många söker det i just sociala medier. Det ger en en slags tillfällig boost.
Och när jag numera inte är bra på nånting i vardagen,jag gör ju dessutom ingenting heller! Så gör det mig gott att få dessa "likes",hjärtan❤️ eller uppmuntrande mail och kommentarer. Jag tänker inte hymla om det. Så är det helt enkelt!
Jag vill på nåt vis att fler ska följa mig på instagram. Åtminstone mitt konto attlevamedibm. Så nu har jag lagt ut den här bilden på mitt vanliga instagram:

Såhär blir mina illustrationer till!!

När jag sitter fast i min pump via slangen till sondmaten i 45 minuter så roar jag mig med att teckna situationer ur mitt liv. Jag sitter antingen såhär i soffan eller så ligger jag i min säng på morgonen. Och så underhåller jag mig själv med ett skissblock i knät och med mina blyertspennor i handen! Jätteskoj!!
Jodå,jag la ut den här bilden på min vanliga instagram och tipsade om att mina vänner därifrån kunde följa mitt andra konto också. attlevamedibm. 
Men!!
Jag råkade trycka att jag skulle dela inlägget på Facebook också!! Och det var inte riktigt meningen. Det kändes lite för stort...det är för många som ser det... Skit också!! Nu skäms jag... Riktigt så mycket ville jag inte sprida mina bilder!! 
Men gjort är gjort och nu får jag bara försöka glömma det och låtsas som ingenting!!
Phu....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229