Ändrade förutsättningar. Igen.

Jag har inte lika ont ikväll. Att vila hjälper. Det vet jag ju. Men jag är ändå både förvånad och besviken över hur lite jag klarar av att gå. Jag har haft så här ont några gånger tidigare men då har jag gått betydligt längre sträckor. T.ex från en parkering eller inne på ett sjukhus. När jag åker iväg ensam på såna utflykter så måste jag ju gå själv. Kan inte ens låna en rullstol i entrén... Att gå runt på ett köpcentrum är ju också nånting som sätter sina spår...

Men som sagt; jag gick inte alls några längre sträckor idag.
Det blir till att anpassa mig igen. Mina förutsättningar har ändrats och då får jag följa efter. Gilla läget!
Men sen satte jag mig i en badenbaden,kröp in i en filt och vände näsan mot solen!! Underbart!! Jag somnade  gott!! Sov en stund tills min granne kom och pratade. Det var de som gav mig (i 50-årspresent) den gosiga filten jag hade krupit in i. Den har armar och man kan verkligen gosa in sig i den. De har ju sett mig sitta där i mitt läiga hörn och vända näsan mot solen så fort det bara går på våren (vintern!!) En gång sa nån av dem att det är ett vårtecken när Ursula sätter sig i solen. Lika säkert som tussilago!
Planen för eftermiddagen var att fortsätta med altanen. Men det fanns ingen kraft och ingen energi till det. Dessutom blev det lite molnigt/disigt. Då tappade jag även lusten.
Jag ögnade igenom mina inlägg lite snabbt nyss. Jag har nog förträngt att jag faktiskt varit både sliten och haft lite ont även tidigare i veckan. Skillnaden är väl att jag var gladare i början... Allt motstånd och alla krämpor har tagit på humöret. Jag hoppas det känns bättre imorgon. Det var ju så härligt att känna sig glad och positiv! Det vill jag bli igen!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229