Älskade altansoffa!!

Vi funderade ett tag på att ta hem svärföräldrarnas altanmöbel och byta mot vår. Ett ganska stort runt bord. Snyggt. Deras dynor är fantastiska och fåtöljerna är sköna. Men det är just det. Det är fåtöljer.... ingen soffa... Och hur ful vår soffa än är så är den helt underbar att ligga i!! Jag kan inte göra mig av med den! Här vinner bekvämlighet före skönhet! (det borde det väl alltid göra..??!)
Här ligger jag i allafall nu igen. Har kopplat mig till pumpen och puffat till ett gäng kuddar under överkroppen. Ute är det mulet men skönt. Jag har alla skjutpartierna öppna. Det fläktar så skönt.
Jag älskar vår altan och vår altansoffa!!

Men inte är det vackert!!
Hursomhelst så är vår altan verkligen ett extra rum såhär års. Vi älskar att vara här.
Och idag fortsätter jag städa den. Den var verkligen ofräsch nu efter vintern.
Men det går så sakta... Jag plockar lite,så dammsuger jag en bit. Skurar golvet. Vilar lite. Fortsätter att städa nästa bit. Det är som att jag delar in hela altanen i ett rutmönster och så betar jag av ruta efter ruta. Ett effektivt sätt när orken inte finns där för hela området på en gång.
Så jag började igår och räknar med att vara klar i eftermiddag. Så lång tid tog det aldrig förr. Jag har varit otroligt effektiv och gått fram som en virvelvind! Jag har alltid tyckt om att städa och göra fint. Varit bra på det och nått de resultat jag haft som mål.
Därför är det extra frustrerande för mig när det tar sån tid och är så tungt och jobbigt. 
Folk tycker jag ska be om hjälp. Köpa tjänster såsom veckostädning och fönsterputsning. Men den dan jag gör det så kommer jag att vara helt knäckt!! För mig skulle det vara förödmjukande att se andra sköta mitt hus! Det är det sista jag tillåter! Mitt hem är min borg och att sköta det är min stolthet. Så nån måtta får det vara! 
Däremot så har jag ju accepterat att det tar lång tid för mig. Det känns numera ganska ok. Visst blir jag frustrerad (som nu!) men på nåt vis så accepterar jag det ändå... Jag har lärt mig. Nästan.....
Att jag sen får lust att förändra,fixa och göra lite större saker som jag inte klarar själv är givetvis jättejobbigt. 
Men jag får göra som jag lärt mig:
Gilla Läget

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229