Akvarellmålning

När jag var klar med förmiddagens ständiga göromål så unnade jag mig att sätta mig vid matbordet och måla akvarell. För att jag BEHÖVDE det!! Jag har längtat. Jag har haft sån lust. Men känt att jag verkligen velat göra klart de flesta av mina "måsten" först. Och nu kände jag att det var dags!!
Jag har bara låtit penseln och färgerna styra. Utan tankar eller krav på resultat. Där kan man snacka om mindfulnes!! 
Jag njöt av att få ur mig massa kreativitet som länge bubblat inom mig.
Jag har en massa olika idéer på motiv,på olika teknik och sätt jag vill bygga upp en målning. Men det gick jag inte in på idag. Jag ville bara känna på målandet...låter jag flummig? 
Innan jag avslutade så började jag med en bild som jag länge gått och tänkt att jag vill måla. Jag har en tanke bakom den,men den kommer inte att synas förrän bilden är klar. Om den blir som jag tänkt mig (som jag hoppas på) så ska jag måla den på riktigt sen. 
Detta är bara ett test☺️


Såhär börjar den...
Men som vanligt när jag gör nånting som jag tycker är roligt,nåt som ger mig nåt,nånting lustfyllt...då ska den här ömkliga svaga gamla kroppen protestera!! Kan den inte bara unna mig lite skoj??!
Jag hade ju ont i nacken innan. Och inte blev det bättre av att sitta med nacken böjd över bilderna... Det visste jag ju självklart innan jag ens hade börjat. Men jag struntade i det idag. Jag följde mitt hjärtas lust och offrade min slitna kropp för några timmars underbar och rolig sysselsättning.
Sån är jag☺️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229