Adventsmys🕯

Äntligen nyduschad!!
Åååå så skönt det är att känna mig ren! Det var längesen! Trots att jag duschade och blev tvättad på sjukhuset så är det inte samma sak. Det känns sååå mycket bättre att tvätta sig själv och med egen tvål och schampo. Nu luktar jag t.o.m gott! Det var ett tag sen hihi.
Men jag fick inte lov att duscha själv. Jag var övervakad och påpassad av min älskade sambo. Och även utav min älskade dotter.
De är så oroliga för mig och rädda om mig💞
Och faktum är att jag förstår dem. Jag är så långt ifrån mitt vanliga,pigga,friska jag som jag kan vara. Jag försöker verkligen men det går inte. Min energi är som bortblåst och min kropp beter sig inte som jag är van vid.
Men det är skönt att vara hemma!
Lars och Ebba tar så väl hand om mig. De fixar och donar och de sköter om mig. Jag känner mig trygg i deras omvårdnad💞
De hjälper mig med hostmaskinen tre gånger om dagen. De fick en lektion i hur den fungerar på sjukhuset och nu kan de sköta den som värsta proffsen.
Vi kör ganska hårt. Jag vill hosta upp så mycket som möjligt och ger mig inte förrän det känns rent i min strupe. Och faktum är att det t.o.m hörs att jag rensat upp i mitt svalg när jag pratar efter en omgång med hostmaskinen.
I början blev jag helt utslagen efter en hostomgång. Det tar oerhört på krafterna att hosta så mycket. Men nu det senaste så blir jag nästan pigg! Att bli ren och kunnna andas och prata ordentligt gör mig pigg och det känns så skönt på nåt fräscht vid.
Lars och Ebba har också ”roat sig” med att möblera om här! Och det har de gjort för min skull. Vår stuga är ju väldigt lite,det har jag ju nämnt mer än en gång. Min fåtölj tar ju stor plats men är nödvändig för mig. Tidigare stod den liksom bakom soffan och dessutom precis under vår luft/värmepump. Ifrån den blåser det alltid litegrann. Vilket kanske inte är det bästa för mig och alla mina sjukdomar!
Så de grejade och pysslade här i förrgår och till slut fick de till det riktigt bra faktiskt! Nu sitter jag tryggt i ena hörnet och slipper blåsten bakom mig. Dessutom så är jag liksom mer ”med” nu när jag inte sitter ”bakom” som jag typ gjorde innan.
Och när ommöbleringen var klar så pyntade Ebba stugan med röda kuddar och filtar. Lite julpynt och annat mys! Vi har det så jättejättemysigt här nu🤗
Nu börjar även jag känna adventsmys🕯

Gillar