Ååååå vad roligt det var!!

Jag visste ju att jag skulle tycka det var roligt! Varför blir jag så rädd och orolig innan jag ska iväg på nåt sånt här??! Jag är ju hopplös. Usch....jag blir trött på mig själv!
Hursomhelst så var det väldigt intressant. Och jag tror jag tycker ännu mer om henne nu☺️hihi. Hon kan verkligen berätta! Ja,det visste jag ju eftersom jag läst (eller lyssnat på) alla hennes böcker. Hon skriver så man inte vill sluta läsa och hon berättar
likadant. Hennes röst var behaglig och man levde sig in i det hon berättade. Jag är jätteglad att jag gick dit!!

Jag var där strax innan 14 och då hade i stort sett alla redan satt sig. Den första jag fick syn på var just min väninna som parkerade mig bredvid Birgitta Bergins monter på bokmässan för några år sen. Det var ju lite komiskt. Så jag satte mig bredvid
henne och hennes sällskap (som jag för övrigt också känner). 

Sen började Birgitta prata. Hon berättade om hur hon började skriva och om hennes böcker. Ja det var väldigt intressant och tiden gick alldeles för fort och plötsligt var det slut!!

Jag pratade lite med mina väninnor som jag inte träffat på länge. Men så gick jag fram till Birgitta Bergin och pratade lite. Jag kände bara att jag ville göra det. 

Hon känns väldigt enkel att prata med...jag vet inte...hon är bara väldigt trevlig i alls fall. 

Lika trevlig som hennes böcker!!

Jag fick sån lust att lyssna på dem allihop igen!!

Jag är glad att jag övervann mina rädslor och min osäkerhet. Den här eftermiddagen gav mig nånting. Och jag känner mig både glad och stark!!

Nöjd med mig själv!

Fan vad jag är bra!!!

Hahahahahahahahaha

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229