Ååååå!!

Nu är det andra gången på kort tid som mitt inlägg försvinner när jag trycker på "publicera"!! Och båda gångerna har jag inte satt nån rubrik... kan det vara orsaken?? Appen är ju nyligen uppdaterad och det har hänt en del nytt...
Jag blir så trött på allt vad teknik heter.
Men jag gör väl ett nytt försök. Trots att jag redan fått ur mig mina tankar...och när de fått ord,uttalade eller skrivna,så lämnar jag dem.
Jag har haft en lugn dag igen. Är inte helt pigg ännu. Men jag har inte legat i soffan eller sängen hela dan. Har lagat mat,pysslat i köket och lite sånt. 
Och så har jag målat akvarell. Har lagt en plastduk på köksbordet och bullat upp med allt jag behöver.
Att måla kan ibland vara ett sätt att bearbeta nånting som skaver. Man släpper liksom ut allt genom penseln.,.flummigt. Jag vet. Men att måla kan vara rena terapin ibland. Jag blir lugn och avslappnad när jag målar.
Men när jag tittar på resultaten så skäms jag lite. Tavlorna ser ut som nåt en mellanstadieelev målat på bildlektionen. Pinsamt. 
Men jag målar inte för nån annans skull. Bara för min egen skull.
För det är så kul och jag mår så bra utav det.
OM jag inte sitter och målar akvarell för länge... Då säger nacken ifrån.
Alma ville att jag skulle måla ett speciellt motiv till henne. Så det gjorde jag! (Givetvis) jag skissade upp motivet på fri hand med blyerts och sen målade jag.

Så här blev det. Inget märkvärdigt. 
Så fick jag för mig att jag skulle fortsätta i de gröna nyanserna så det blev en jägare på pass. 

Den är jag inte nöjd med alls. Såhär kan vilken 12-åring som helst måla. Pinsamt.
Sen målade jag bara nåt ur mitt huvud sådär...det blev såhär:

Inte så kul den heller.
Men så satte jag mig och bara målade. Huller om buller. Olika former. Färger. Testade tekniker. Det var så himla kul!! Det var avkoppling. Skönt! Mina grubblerier som jag dragits med hela dan idag blev lite lättare.
Tyvärr har jag inget foto på den. Den ser väl mer ut som nåt en 5-åring målat.
Men skit samma! Jag målar inte för att bli konstnär! Jag målar för att det är så härligt och det gör mig lugn,harmonisk och glad.
Och det är väl gott nog??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229