🇸🇪〰 Hejhej! Idag mådde jag bättre och hade riktigt sug för ett pass på gymmet. Det var riktigt fint väder och dagen kunde bara bli bättre. Idag så körde jag biceps och rygg. Till biceps gillar jag att värma upp med bicepscurl med lätta hantlar, och vad jag gör då är att jag lutar bänken så den är ca 45 grader. Lätta hantlar för uppvärmning för att få upp pulsen. Vad jag gör sen är att jag sätter mig ner och slappnar av i hela kroppen och låter biceps jobba. Jag gör ungefär 12-15 reps, 3 sets som uppvärmning. En av mina favorit övningar till biceps och väldigt effektiv! En stark rekommendation! Annat än det så slutar jag oftast mina pass med ett set till misslyckande vilket är otroligt krävande på slutet. Nu blir det proteinpannkakor och pass nummer 2 väntar för dagen, då blir det bröst och triceps. På återseende!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen till ära så har mitt andra paket från gymshark kommit! Som ni ser på bilden under så beställde jag två par av ett par gymshark byxor. Riktigt bekväma byxor för både träning och allting allmänt runtomkring. Även riktigt snygga och passar till det mesta.

Utöver det så har min dag mest bestått av skola och studier, och eftersom jag är lite snuvig så tar jag en vilodag från gymmet… Då kan man ta upp frågan varför man inte ska träna när man är förkyld? Just när du är sjuk eller är förkyld så kan du lätt bli andfådd. Du ska inte anstränga dig när du är förkyld eftersom det kan ge en stor risk för hjärtmuskelinflammation. Och om du har feber så ska man absolut inte träna. Man ska helst vila och anstränga sig så lite som möjligt även om man känner suget av att gå till gymmet. Skippa träningen och vila istället. När man känner sig frisk så är det bara att ge järnet!

Förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon, så då går jag till gymmet och kommer förhoppningsvis ta några bilder och möjligtvis filma något, hoppas!! Jag har inte så mycket mer att säga än att ha en fortsatt trevlig dag, och på återseende!

Hitta mig även på
Instagram: atletjesper
Atletjesper.nu

Likes

Comments

🇸🇪〰 Det är söndag och jag är påväg hem ifrån Stockholm! Det har varit en skön helg med massa äventyr. Men nu tänkte jag visa mina skor jag köpte, och dem ser ni på bilden under. Dem till vänster är avsedda till tyngdlyftning eftersom dem har en större bredd vilket get bättre stabilitet. Dem är riktigt sköna men rekommenderas inte att springas i. Vilket då ledde till att jag köpte dem till höger, Nike Zoom Pegasus 33, som sitter väldigt skönt och man kan ha dem när som helst! Dem har också en sula som gärna vill tillbaka till original position vilket underlättar springandet. En stark rekommendation!

Som jag sa tidigare så kommer jag börja ladda upp träningsbilder och filmer till veckan där jag kommer förklara hur mina pass ser ut och vilka tips jag kan ge! På fortsättning, ha det bra!

Följ mig på
instagram: atletjesper
Atletjesper.nu

Likes

Comments

Hej allesammans, Jesper heter jag och är en kille på 17år som tänkte börja blogga. Mitt intresse för träning är stort och därför vill jag dela med mina kunskaper med alla som är intresserade. Jag kommer ladda upp bilder och filmer så ofta jag kan men eftersom jag är ny på Nouw så kan det ta en stund innan jag lär mig känna appen. Du som är intresserad av träning och träningsmotivationer får gärna följa så ska jag dela med mig så mycket av det jag kan. På återseende! #träning #motivation

Likes

Comments