Contains affiliate links
Kudde Tell Me More
Ljuslykta Tell Me More
Kruka Tell Me More
Poster Arty Swede
Matta Ikea

Mer och mer känner jag att jag vill överge våra vita väggar hemma och att jag är redo för något nytt! Jag kollar på färger som Kalkgrå, vallmofrö, och riktigt mörk grå.

Det svåra i vårat hus är att det  inte bara går att måla ett rum (förutom sovrummen) för alla andra rum hänger ihop med varandra. Så jag måste tänka ut hur det ska hänga ihop och och om jag vill ha samma i alla rum eller om jag kommer på något annat snyggt sätt att kombinera färger. 

Var in en sväng på IKEA också och hittade då den supersnygga grå ullmattan och blev förälskad - Den var mycket snyggare i verkligheten. Jag har också fastnat för Arty Swedes fina prints med de enkla små husen. De får mig att tänka på Gotland, sommar, kalksten och hav. Den mjuka ullmattan och kudden tillsammans med det lite "råare" krukan, ljuslyktan och tavlan tycker jag fångar känslan på ett bra sätt. 

Ha en skön kväll & kram

Michaela Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då kör vi då!

Startade ju upp bloggen här för ett tag sedan.. men inläggen blev ju inte så konsekventa :) 

Men att starta upp och driva ett företag med allt vad det innebär och samtidigt vara föräldraledig gör att tiden är något begränsad. Även att man konstigt nog tänker att under föräldraledigheten har man all tid i världen - yeah right! 

Men NU är jag redo att göra igång att skapa mitt livsverk, att arbeta med det jag älskar, ​att få styra min tid och fylla mina arbetsdagar med sådant som ger mig en otrolig energi och glädje

Så från och med i dag är det inte one day längre utan nu kör vi.... Day one!


Likes

Comments

Med en stor passion för inredning och många års drömmande att bli egen.. har jag tagit steget!! Jag har nog alltid vetat vad jag vill men tiden har nog aldrig varit rätt förrän nu. Jag "hoppade av" min yrkeskarriär (3 år på högskola och 7 år i arbetslivet) för att börja leva min dröm... och kan numera titulera mig som EGEN FÖRETAGARE inom inredningsbranschen =)

Att våga satsa på sina drömmar är inte något man gör utan en himla massa grubbel.. Jag fastnade i att jag inte riktigt visste EXAKT vad det var jag skulle göra och vad mitt koncept skulle vara.. Jag visste bara att jag ville jobba med inredning. Till slut bestämde jag att NÄ nu tar jag bara ETT steg ut i inredningsvärlden. Märkligt nog i samma ögonblick som jag kände att jag tog beslutet dyker en bild upp i mitt instagramflöde om en webbutik som är till salu! och JA där har jag det tänkte jag, jag börjar där! Det blev inte så att jag köpte webbutiken till slut, då jag verkligen ville bygga mitt eget från början. Men jag fick en himla massa goda råd på vägen från tjejen som sedan sålde verksamheten till någon annan. Detta gjorde att min startsträcka blev lite kortare och nu har jag min alldeles egna inredningsbutik på nätet !

Jag kommer berätta mer om denna resa i bloggen. Jag kommer att blogga om inspiration till att våga satsa på sina drömmar, lite om företagande möjligtvis och GIVETVIS en himla massa om inredning!

Här är mitt första steg ut i bloggvärlden! Hoppas ni hänger med på vägen!

Likes

Comments

Jag heter Michaela och driver inredningsbutiken athomebym.se och utbildar mig till certifierad inredare och homestagingkonsult. Här kommer jag att skriva framförallt om inredning. Hoppas ni vill följa med :)


Jag heter Michaela och har precis startat denna bloggen, hoppas ni vill följa med :)

Jag driver inredningsbutiken athomebym.se och utbildar mig till certifierad inredare och homestagingkonsult. Här kommer jag skriva framförallt om inredning såklart <3

Likes

Comments