WINTERRUN

Halloj!

I lördags smygstartade jag igång året med en tävling, nämligen Winterrun på Liseberg. Loppet var framförallt i träningssyfte så jag tränade på precis som vanligt veckan innan (och körde till och med ett morgonpass samma dag) vilket gjorde att benen inte var helt på topp, men i övrigt blev det en riktigt bra kväll och ett bra formbesked.

Banan var 5 km och man kunde välja mellan ett eller två varv. Jag valde att springa två och kom i mål som segrande dam på 37.17. Det var en väldigt rolig och utmanande bana som till stor del gick inne på själva Liseberg och även på parkeringarna utanför. Banan var dessutom utmärkt endast med marschaller och facklor vilket gjorde det väldigt stämningsfullt och häftigt! Det var även många knixiga svängar och en riktigt brant backe (den upp till Helix) som skulle övervinnas. Första varvet var den väl ändå fullt överkomlig men varv två sved det rejält i benen...

Hur som helst en riktigt rolig kväll och ett lopp jag verkligen vill rekommendera. Winterrun är dessutom en serie av tävlingar som går på fler platser i Sverige (bland annat i Stockholm kommande helg), så det är bara att välja och vraka. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229