30/4 sista tuffa passet

Påbörjade egentligen detta inlägg igår men precis när texten var klar och bilder skulle läggas in så försvann allt jag skrivit och kastades tillbaka till startsidan. Så i ren frustration blev det inget publicerat igår...

Som rubriken lyder genomförde jag igår mitt sista lite tuffare träningspass för lägret. Passet bestod av 2 x 15 min tröskel (långsammare än intervaller men snabbare än distans). Jag höll en bra fart och kroppen kändes hyfsat pigg. Kul att avsluta lägret med en positiv känsla och ett bra pass. Vi genomförde passet i Buffalo park som för dagen bjöd på kanska gråa och kalla vindar.
Under eftermiddagen tittade vi några avsnitt av en serie vi börjat följa nu sista veckan som hetat ”Manifest”. Kan rekommenderas om man gillar lite spänning/detektiv inspirerande serier. Passade även på att baka några havrekakor till eftermiddagskaffet! Sen var det dags att åka till gymmet för den numera traditionsenliga tisdagsyogan. Efter 1 timmes yoga möte vi upp några fler för ett besök på restaurangen Historic Brewing. Jag åt en väldigt god pulled pork burgare!
Sammanfattningsvis en rätt bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229