Hej på er!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag kommer bara skriva inlägg när jag själv har lust så att inte bloggen blir en stressfaktor i mitt liv.

Jag känner att jag måste skriva av mig lite angående Star Stable Onlines så kallade Onsdagsuppdateringar. Kommer ni ihåg för kanske ett - två år sedan hur glad man var på onsdagsmorgonen innan skolan för man visste att när man kom hem igen så skulle servrarna vara öppna igen och uppdateringen vara klar. Nästan direkt när man kom hem på onsdagen fanns det nya spännande uppdrag, områden, kläder eller kanske hästar. Förut tog SSO-teamet uppdateringarna med största allvar, de satte igång redan vid 10.00 på morgonen och la även vid den tiden upp på Nyhetssidan vad som skulle komma i uppdateringen. De blev klara så man kunde spela igen redan vid 15:00-16:99 på eftermiddagen.

Men den senaste tiden måste jag säga att jag är riktigt besviken på SSO. Det började väl egentligen runt öppningen av Dinodalen. Den uppdateringen var så stor så den var inte helt klar förens sent på kvällen. Inte ens då kunde alla komma in som vanligt plus att det var mycket krångel med uppdrag som inte fungerade. Jag vet två tjejer som inte finns hackan "Gamla Bettan" som behövs för att leta arkeologiska fynd utan de var tvungna att kontakta supporten.

I stort sett alla uppdateringar efter denna har det krånglat. Antingen så har de inte blivit klara med uppdateringen förens sent på kvällen, då många yngre spelare inte hinner spela eftersom de ska upp till skolan nästa dag så de får vänta på att spela till dagen där på. Sen har vi "Server-explosionen" som var för ett tag sedan, dvs servrarna kraschade så det gick inte att komma in på spelet på flera dagar. Visst det kanske inte var deras fel och vi fick ju faktiskt kompensering i form av en tröja och glada hästar!

Det är även flera gånger de lägger ut på nyhetssidan och när man kommer hem så kommer man in på spelet men bara för att upptäcka att de faktiskt inte ens har börjat med uppdateringen över huvud taget än. Som igår var det onsdag och redan runt 11.00 kom nyheterna upp men servrarna stängdes inte alls. Utan på kvällen kom det ett meddelande på Facebook att de ville lägga till lite grejer och vi fick vänta med uppdateringen till idag, torsdag. Detta har hänt förut också.

Helt ärligt så börjar jag bli riktigt trött på det här. Många fans skriver "Men åh det är inte deras fel, de gör så gott de kan!" men nej, de borde lära av sina misstag och börja med uppdateringen en dag tidigare istället för en dag försent. Om det nu skulle vara så att det blir fel ibland så kan de väl iallafall bli bättre på att informera oss om det på både nyhetssidan och deras facebook sida!

Det är under all kritik hur dåligt det har blivit. Vad många heller inte tänker på är att vi som spelar faktiskt har lagt ner väldigt mycket pengar på detta spelet. De som är lifetime har lagt runt 600 kr + förmodligen en hel massa star coins. Jag tycker att vi ska få vad vi betalar för. Jag har spelat sedan 2012 och jag är inte life time så jag köper medlemskap månadsvis och jag har kanske max en månads uppehåll per år. Så om man räknar det och alla sc jag har köpt så har jag lagt ner ca 2 600 kr på detta spel.

Så nej nu tycker jag verkligen att Star Stable Online ska skärpa sig och ta uppdateringarna mer seriöst.


Ni får ursäkta för ett långt inlägg men jag kände som sagt att jag behövde skriva av mig lite och jag vet att många håller med mig i den här saken. Ni får ha det så bra, vi hörs! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ååååh jag är så glad nu, helt otroligt! Min syster bytte för ca 1,5 år sedan till server 2 för att va med en kompis. Sedan ville hon byta tillbaka men då var det fullt på server 1 så det gick inte. Vi har käämpat för att hon ska ta sig tillbaka och nu idag fick hon äntligen komma tillbaka!! Nu har jag min soulmate tillbaka hihi! <3


Hehe hon har varit min följeslagare hela dagen och kollat på när vi har haft event med SP osv!

Likes

Comments

Kollade igenom min garderob lite och hittade denna snygga jacka som jag helt hade glömt bort att jag ägde. Jag älskar den, så himla snygg! Gjorde en snabb outfit till den och blev rättså nöjd! :)

Ryttaren:

Hatt: Silvergladebyn
Jacka: Fiskebyn
Byxor: Silvergladebyn
Skor: Hästmarknaden
Handskar: Marleys bondgård

Hästen:

Träns: Jarlaheim
Sadel: Jarlaheim
Filt:​ Valedale

Likes

Comments

Hej!

Jag skrev i ett inlägg igår att jag älskar att vara inte och spela tidigt på morgonen. Jag vet inte varför det är så men det är något rofyllt över det. Ingen stress från andra spelare, man kan bara lunka runt i sin egen takt. Ibland hittar man en till spelare som är inne som man kan prata allt mellan himmel och jord med, allt blir mycket roligare när man är sådär övertrött. x)

Det jag tycker är allra mysigast på morgonen är ljuset i spelet, man ser på många ställen solen som börjar gå upp och det börjar ljusna lite. Åh det påminner så om sommarlov!

Lite levling på morgonkvisten!

Passade även på att ta lite fin-bilder hehe:

Likes

Comments

Många har haft problem med att hitta Alla Hjärtans Dag-breven idag, det tog en bra stund för mig att hitta alla också. Men hittade nu på Alicias blogg en "brev-karta" som hon har gjort! Tänkte lägga upp den så ni lättare hittar breven! Jag tycker alltid att Alicia har så bra hjälpmedel på sin blogg, det har sparat mig mycket tid ett flertal gånger så tack! :D

Hur som helst så kommer en sån här text upp när du är i närheten:

Så här sår det när du lämnar brev-området:

Men tänk på att när det väl står att det finns ett brev i närheten så är detta "område" väldigt stort, så det är inte alls säkert att det är jättenära dig.

Här är brev-kartan som visar vart breven finns samt vem som ska ha brevet!

Klockan var runt 04:00 på morgonen när jag gjorde detta uppdrag vilket var väldigt mysigt för nästan inga andra var inloggade. Jag gillar att spela tidigt på morgonen, älskar morgonljuset i spelet! 

​Lycka till!

Likes

Comments

Hejsan på er! :)

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på utrustningen som kom igår, tror jag lovade att jag skulle göra det i ett föregående inlägg. Dock var jag lite lat och orkade inte fota allt själv så lånar bilder från Allison, hoppas det är okej! :)


Dessa två benlindor tyckte jag var lite tråkiga men. De kostar 99 sc/7100 js & 84 sc/6800 js

Dessa träns kom även, ska helt klart köpa det svarta! De kostar 88 sc/8870 jc & 43 sc/3000 js

Gillade båda dessa sadlar, särskilt den översta som snart ska inhandlas. De kostar 117 sc & 33 sc/2800 js

Tyckte båda dessa filtar var okej. De kostar 92 sc/8850 js & 51 sc/6100 js


Gjorde även nyss färdigt del 2 i Alla Hjärtans Dag-serien så tänkte visa upp två fina priser man fick! :D

Fin-fina benlindor. Tror det var av häxan Pi man fick dom. Brevet till henne hittar ni någonstans i Fiskebyn!

Jag brukar inte va någon glasögon-människa men dessa brillzen älskar jag!! Passar perfa till min outfit också. ;) Kommer dessvärre inte ihåg i vilket av kärleksbreven man fick dem ifrån men har för mig att det var runt Moorland.

Likes

Comments

Förlåt om jag spoilar lite för vissa nu men jag var bara tvungen att lägga ut en liten bild på klänningen man fick i dagens uppdatering om man gjorde Alla Hjärtans Dag-uppdragen från förra året. Det är nog det finaste plagget vi har fått på länge, älskar den. Tycker det är så vackert med rosorna i "kjolen". Dock är nog inte detta något som jag kommer att använda särskilt ofta då jag inte gillar att rida runt i varken klänning, kjol eller shorts. Jag tycker om ridbyxor/långbyxor.

Vi fick även en del snygg utrustning idag också, bland annat en svart/brun sadel och ett svart träns som snart ska hamna i min garderob. Tyckte dessvärre att sadeln var lite för dyr, 117 sc kostar den. Man kan heller inte köpa den med Jorvik Shillings så ja vi får se!

Likes

Comments

Hej och välkommen till veckans uppdatering!

Alla Hjärtans Dag fortsätter!
Vi kan avslöja att allt Alla hjärtans dag-skoj från förra veckan även finns kvar denna vecka! Skräddaren Donald och kaféägaren Catherine behöver fortfarande din hjälp, och alla roliga dagliga uppdrag med ullen, färgerna m.m. finns fortfarande tillgängliga. Ha så kul!

Extra Alla hjärtans dag-skoj!
Trots att ni kommer ha fullt upp med alla uppdrag från förra veckan, har vi valt att hämta tillbaka några favorituppdrag från förra året, men med helt nya belöningar! Alla hjärtans dag-breven har försvunnit och du måste ge Derek all hjälp du kan så att han får tillbaka alla sina leveranser

Derek behöver din hjälp!

Ny utrustning & söta teddybjörnar!
Helt ny utrustning till din häst finns nu till salu i Silvergladebyn, så varför inte rida förbi och kolla in allt nytt när du ändå är på väg för att hjälpa Derek? Teddybjörnarna från förra veckans uppdrag med Donald finns nu att köpa i Alla hjärtans dag-affärerna! Skaffa dig själv en söt liten kompis som håller dig sällskap i sadelväskan!

Glöm inte bort att lägga till oss på Snapchat: StarStableSnap är värt användarnamn och vi håller på att förbereda en jättecool tjuvkik som kommer senare i veckan!

Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget

​                                                                                                                                                                                                                            

​Mina egna åsikter om uppdateringen:

​Ja jag måste nog nästan börja med att säga att jag är lite besviken på uppdateringen idag. Jag tycker att servern har varit nere lite för länge för en sådan "liten" uppdatering. Visst det är väl bra att alla hjärtans dag uppdragen finns en vecka längre för de som inte hunnit ännu men då kunde de gett oss andra som är klara något nytt, roligare uppdrag också. 
Vi kommer då alltså få göra om förra årets uppdrag, enda skillnaden är att man får en ny belöning. Visserligen tyckte jag om förra årets uppdrag mycket mer än detta årets men ändå inte kul att göra om dem.

Ny utrustning till hästen uppskattas alltid så det var bra. Vad teddybjörnen beträffar tycker jag att det är lite synd att man kan köpa den, hade vart bättre och mer unikt om man bara fick den genom uppdraget men men.

Mitt betyg för denna uppdateringen blir: 2 av 5 hästskor

Likes

Comments

Grillar med Me, Myself and I en vacker kväll som denna. :)

SKOJA min fina Bliss håller mig sällskap haha

Likes

Comments