Jag har nu alltså gått i skolan här på Malta i 2 veckor. Två roliga och lärorika veckor. Det finns förmodligen mycket mer för mig att lära mig, om inte annat har jag fått prata mycket mer engelska än vad jag vanligtvis hade gjort.

Gårdagen spenderade jag dock i sängen hela dagen. Detta pga jag inte mådde något vidare då, kanske var tur med tanke på hur varmt det är här och att ligga i solen hela dagen förmodligen hade försämrat det hela. Idag mådde jag mycket bättre men känner mig fortfarande någorlunda tung i huvudet.

Tillbaka till denna dagen. Idag gjorde vi ett litet sluttest i skolan som dem sedan rättade för att vi skulle kunna få ett certifikat. Det var ett grammatiktest, ett skrivtest och så hade vi även en muntlig övning på onsdagen som bedömdes.

Nu blir det en vecka med utflykter och förmodligen lite mer tid för att steka;)

Morgondagen består av en heldag på stranden följt av "Numero Uno" på kvällen som är festerna dem anordnar för elever som är på språkresa här på Malta.

Gårdagens lunch

Dagens lunch

Kvällen spenderades på hotellet och bjuder därför på några fina bilder på solnedgången

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är vad vi gjort de senaste dagarna.

Under vardagarna har vi skola 3 timmar per dag och efter skolan har vi antingen åkt tillbaka till vårt resort eller åkt vidare på någon utflykt.

De senaste dagarna har vi inte gjort så jätte mycket mer än att vara i skolan och chillat på stranden vid hotellet. Idag har vi bara en skön kväll hemma och imorgon ska vi tillbaka till Paradise Bay efter skolan och spendera några timmar där.

Här kommer dock lite bilder från de senaste dagarna!

Peter's Pool

Pizza vid stranden

Comino

Freja och Wilma med sina fina drinkar

  • 64 Readers

Likes

Comments

Jag är nu tillbaks igen!

Ytterligare några månader har gått sedan jag gav upp bloggandet sist. Men denna gången är tanken att börja om under ett stort äventyr. Jag befinner mig just nu på Malta och har varit här i 8 dagar nu.

Språkresa ja det är anledningen till att jag befinner mig här just nu. Jag valde att åka hit med min kompis och vi valde även att bara ha skola i 2 veckor istället för 3. Vi bor därför på ett resort som är 4-stjärnigt och heter Ramla Bay Restort.

Måste säga att det än så länge är en väldigt mäktig upplevelse trots fullt schema från morgon till kväll. Idag har vi dock fått vår första lediga dag vilket jag tror alla är väldigt glada över. Idag har vi bara varit och handlat lite smått i en mataffär och resten av dagen har spenderats vid stranden.

Värmen ska man verkligen inte klaga på den. I nuläget är det runt 31°C varje dag. På radion sa dem dock häromdan att det ska bli "heatwave" kommande vecka och då bli upp emot 40°C. Frågan är om man borde hålla tummarna för att dem har fel, vi som redan svettas som galningar haha.


Nog för idag, ska försöka få in lite bilder och sen försöka uppdatera mer kommande dagar.På flygplatsen

Bilder på Paradise Bay

Huvudstaden Valetta

Likes

Comments