🌊Lördag🌞

Hejsan pÄ er och god morgon!

Nu Àr klockan 08:33 och jag vaknade för ca en halvtimme sedan. För tillfÀllet ligger jag och vilar i sÀngen, men ska snart gÄ upp.

-------------------------------------------------------

Jag tÀnkte börja med att jag mest kommer skriva mina inlÀgg pÄ morgnarna nu i iallafall ett tag, dÄ det lÀtt blir lite sent att skriva pÄ kvÀllarna. Nu tÀnkte jag att jag skulle berÀtta lite om vad vi gjorde igÄr och ska göra idag.

-------------------------------------------------------

Jo, igĂ„r var vi först pĂ„ ett Danspass med Tobias Karlsson klockan nio. Sedan gick vi till stranden. Det blĂ„ste jĂ€ttemycket, sĂ„ det var JÄTTEHÖGA vĂ„gor! NĂ€r jag och mina kompisar gick ut i vattnet bokstavligen sköljde vissa vĂ„gor över oss Ă€ven om vi försökte hoppa över dem🌊! Efter det var vi pĂ„ lekplatsen och trĂ€hinderbanan en lĂ„ng stund. Vi hade jĂ€tteroligt! DĂ€refter gick vi hem, Ă„t godis och spelade "bluff". Det Ă€r som skitgubbe, fast lite omgjort. Mycket roligare Ă€n vanlig skitgubbe om du frĂ„gar mig! Vid ca halv elva nĂ€r nĂ„gra kompisar Ă„kte hem, sĂ„ gick vi och de andra och la sig.

Nu har vi Àtit frukost och jag ska strax gÄ pÄ ett Danspass (bugg) med Joanna och Henric Stillman vid tio. Sedan Àr vi nog pÄ stranden och ikvÀll blir det nog lördagsgodis med vÄra kompisar.

Nu fĂ„r ni ha det sĂ„ bra och sĂ„ ses vi snart i nĂ€sta inlĂ€gg!💕

😉//Astrid


#dance #dans #bödasand #bodasand #trĂ€ningsveckan #nouwbloggare 

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Hoppas du har en hĂ€rlig lördag 😃
nouw.com/brieditiseventing
AstridTillback
AstridTillback,