Gårdagen🏃

Vardag, Träning

Hejsan på er allihopa!

Igår hjälpte jag först Pappa och Farbror att sätta upp en markis vid loftet, så vi klättrade upp på taket och höll på där en stund. Sedan var det färdigt!💪🌟😍 (Men jag var en aning höjdrädd)😬🙈.

En liten stund senare cyklade jag, Alva, Ville och Pappa ner till den nya badplatsen. Det var fint och så, men jag tycker bättre om det vanliga stället där vi har båten.💧⛵👙🚴😊 Efter en stund skulle jag, Alva och Ville cykla ut på picknick, så vi tog med oss lite fika och cyklade runt lite för att hitta något bra ställe. Det slutade med att vi hamnade borta vid badplatsen ännu en gång.😅 Därefter sprang jag och Pappa rundan Lilla Ballongen🎈.

Det var ganska jobbigt och när vi kom tillbaks var jag nöjd eftersom jag bara brukade springa en gång om året, enda tills jag märkte att jag var en halvminut snabbare förra året.😨😤 Jag bestämde mig om för att slå det nästa gång jag sprang och om det gick eller inte får ni läsa i nästa inlägg 😉.

Nu får ni ha det så himla bra och så ses vi snart i nästa inlägg 💕

😉//Astrid


#training #träning #tak #markis #Pappa #like #featureme #featurethis #followme #follow #nouwbloggare #nouw #blogger #blogg #blog #Astrid #AstridTillback

Gillar

Kommentarer