Dag 4 och 5

Hej allihopa!

Jag vet att det inte kom något nytt inlägg igår, men vi var iväg sent hos några kompisar, så när vi kom tillbaks han jag inte skriva något. Därför tänkte jag istället berätta vad jag gjorde igår och ska göra idag.

Okej, Igår gick jag först på Danspasset med Calle Sterner och sedan direkt efter på ett till Danspass med Tobias Karlsson, de och några andra som också är från "Lets Dance" ska även ha en dansuppvisning här idag och på fredag!💃 Jag måååste bara komma och titta!

Igår tog jag och min tvillingsyster Alva http://nouw.com/AlvaTillback 

) en selfie med Tobias och Calle:

Längst till vänster står Calle Sterner i vit t-shirt, sedan kommer Alva, även hon i vitt, efter det kommer jag i rosa och till sist kommer Tobias Karlsson.

-------------------------------------------------------

Efter Danspassen gick vi tillbaka till Stugan och åt lunch, för att sedan gå till vattenlandet. Det var kul, men kallt! Varje gång jag kom upp ur "poolen" frös jag så att jag skakade. Men vi åkte alla vattenbanor som fanns förutom någon som var avstängd. Här kommer en bild från vattenlandet:

Och jag är inte rädd. Jag ler, men man ser inte det för min hand, ok?😉
Efter badlandet kollade vi på Böda Beach Run där några vi känner var med. Vi och våra kompisar hejade på de rejält! Sedan gick vi hem till våra kompisar där vi spelade spel och var på stranden. Efter det kom vi hem vid ca kvart i tio (på kvällen alltså). Nu har jag precis ätit frukost och vi ska hem till våra kompisar en stund igen medan Mamma tränar. Resten av dagen ska vi nog bara hänga på stranden.🌞

Nu får ni ha det jättebra och så ses vi snart i nästa inlägg!💕

😉//Astrid


#bödasand #bodasand #bodabeach #bödabeach #resa #semester #nouwbloggare #kändisselfie #dans #dance #letsdance #love #life

Gillar

Kommentarer