Ännu en ny och fräch sommardag

Vardag

Hejsan på er allihopa!

Idag har vi alla vaknat upp till ännu en ny och fräsch sommardag. Jag befinner mig just nu i stugan. Allt är lagom varmt, lugnt och stilla. Det enda som hörs är vinden, fåglarna och någon gång ibland ett svagt ljud bortifrån framsidan där de andra städar bilen. Jag sitter här under äppelträdet och skriver.

Okej, igår var vi och hämtade kamerorna. Vi filmade och tog massor av bilder under vattnet! Det var väldigt roligt att filma, men när jag väl skulle redigera och ladda upp den redigerade jag den först i över en timme. Sedan när jag skulle spara och ladda upp den gick det inte att spara den så som jag ville, så bara att hitta var den blev sparad tog också ungefär en timma och sedan när vi hade hittat den märkte jag att de senaste ändringarna inte hade kommit med, så då testade jag att redigera om vissa delar två gånger, men det hjälpte inte, så då gav jag upp och lät det bli som det blev och tillslut kom det upp, iallafall. Kolla gärna in det inlägget här: https://nouw.com/astridtillback/filmar-under-vattnet-34344314

--------------------------------------------------

Idag hcv, "OMG, det ramlade just ner ett äpple på datorn!,Okej, den verkar ha klarat sig bra, push!

Nåja, jag tror att vi snart ska bada lite, min kamera är på laddning just nu, men jag tror inte att jag orkar med någon mer undervattensfilmning idag. Vad ska ni göra idag? Några speciella planer?

Idag känner jag mig lite bättre i halsen, så vi får se om jag följer med Pappa på en springtur lite senare. Annars blir det nog mest bada och "chilla" i trädgården.

Ja, det var nog allt, så

Ni får ha det så himla bra och så ses vi snart i ett nytt inlägg 💕

😉//Astrid


#summer #like #love #nouwbloggare #nouwblogger #follow #featureme

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vad häftigt att kunna filma under vattnet! 😊
nouw.com/elinm