Yey!
Sommaren är ju fan här!
Idag kunde jag ha klänning och jag och mina två bästisar var nere vid havet och hade en svin mysig picknick, jag är jätte glad att vädret blivit så fint, det var 25 grader igår!

Ha en fin dag!
<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

mina tankar & åsikter

Dagens samhälle är beroende av alkohol. dem flesta ungdomar har antingen testat dricka eller dricker, en undersökning som gjordes 2016 visade att 36% av killar i 9an dricker och 44% av tjejerna. Min erfarenhet av alkohol är at jag inte druckit och hoppas på att jag kan hålla det länge, jag har vänner, släktingar och föräldrar som dricker och även fast alkoholen finns där så tänker jag inte på det så mycket.

jag tycker att så länge alkoholen inte har en negativ påverkan på ens vardag eller att man konsumerar det i för stora mängder så är det okej, man måste alltså ha det under kontrol enligt mig.

sedan är det en annan sak om man som 12-14 åring dricker regelbundet!? det kan både förstöra ens uppfattning av fest,alkohol,osv och påverka ens koncentration i skolan, det tycker är helt fel.

jag har vänner i 12-14 årsålder som både röker,dricker och snattar. visst, det är en del av tonåren men låt det inte påverka din vardag!


Likes

Comments

min vardag

Hej!

just nu sitter jag och är sjuk uppe i min sommarstuga i danmark. Trots det att jag blivit sjuk är det jätte mysigt! idag har vi varit nere vid en bondgård var det finns kor, och kalvar. De som äger bondgården har en butik var man kan köpa deras hemmagjorde glass gjord på korna på bondgårdens mjölk!

Det har varit hyffsat fint väder, Vi gick en promenad i skogen och var ute osv men nu mot kvällen blev det molnigt och vi gick in för att spela spel, läsa, och laga middag.


åååååå! jag HATAR att vara sjuk! även fast jag inte är dunder sjuk är det as störigt, Jag är så snuvig och det känns påriktigt som om att min hals blöder-_-

här nere finns inget wifi så jag har inte varit på min mobil alls, jag tycker det är skönt att ta en paus från allt, men min farfar har med sin dator som har något USB-wifi-grej i sig så den kunde jag snabbt låna för att skriva detta!


nu måste jag snyta mig!

Hasta luego<3


Likes

Comments

min vardag

Hej allihopa!

just nu har jag precis ätit upp min goda Quesadilla och ska snart iväg till handbollen.

jag måste verkligen äta innan jag sticker och tränar, annars brukar jag få huvudvärk och inte orka lika mycket. Jag äter typ alltid en Quesadilla med lite sallad för det är så lätt och gott!

ett tips till er som älska att träna men ibland inte är på värsta humöret för det: lyssna på musik! jag blir så glad och så peppad av musik, det är även nice att träna med musik! i tisdags fick jag skippa träningen pga ngn familje-kväll, men hoppas inte det var något super viktigt jag missade!

hoppas ni alla är glada och att ni haft/har en bra dag!

Kram<3


Likes

Comments