Så ja, som overskriften siger så bliver dette mit aller første blogindlæg! Og jeg er spændt på at begynde denne nye livsstil/hobby!

I mit første indlæg vil jeg gerne have at jer derude kan lære mig lidt bedre at kende så vi to kan skabe et godt bånd! ;) Så jeg vil bare starte som alle andre! :)

Mit navn er Astrid Nørgaard og jeg er 17 år gammel (23/01-2000) I min hverdag går jeg på HF som 1hf'er. Og så har jeg mit fritidsarbejde hvor jeg arbejder i SuperBrugsen. Og så bor jeg hjemme. Meget standard 17 årig liv. Skole og arbejde...

Men ved siden af min hverdag har jeg min lille hobby som jeg måske tager lidt mere seriøs end bare en hobby. Jeg elsker at tage ud i naturen eller stå i mine forældres kælder med 3 store lys og en sort baggrund. Min hobby er at tage billeder og det er noget jeg elsker mere end noget andet. (Næsten, min kæreste kommer selvfølgelig først. Men så kommer fotograferingen også lige efter!)

Jeg drømmer om engang at kunne arbejde som fuldtids fotograf og jeg er næsten også 100% sikker på at jeg godt kan opnå min drøm. Men samtidig er jeg også nervøs for det. Og pga. den nye lov med at man ikke må degradere sin uddannelse efter 1. uddannelse. Så må jeg tage en omvej og vente 12 år til at kunne på begynde en fotograf uddannelse for at kunne kalde sig professionel fotograf. For lige nu tør jeg ikke satse alt på min drøm. Ikke som 19 årig som jeg er når jeg engang for hue på.

Men udover min hverdag, hobby og drømme. Er jeg bare en ganske normal pige, der bor på Jylland sammen med mine forældre og en hund. (og for de interesseret er det en Berner Sennen)

Tak fordi i gad at læse med og håber vi ses i mine næste blogindlæg! :)

Likes

Comments