En vecka denna sommar spenderades i New York. Jag har hunnit med att se musikalen Rock of ages, Gått på museum, hållt på att bli påkörd x2, fått nummer av killar, druckit drinkar, ätit god mat, varit i central park, shoppat, sett gospel i harlem, varit på stranden i Brooklyn, sett frihetsgudinnan, varit på Ninja, Time square, och bara mått gått! Dit ska jag tillbaks någon gång! 

TTYL!


 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Hejsan bloggen! 

Är inte så aktiv här. Men kan skriva av mig lite om vad jag har gjort de senaste veckorna. För det första har jag varit mycket med Nickie, vilket har innebärt mycket filmkvällar och mycket party. Under PDOL körde vi tre dagar i rad. Kitteltältet var grymt och träffade mycket folk. Fredagen då jag var som stökigast bestämde jag mig för att ta hål i bröstvårtorna också.. haha, galen! 

Shots klockan åtta på morgonen, spyor, festivalmat och för att inte glömma - grym musik och härliga människor! Jag kan inte klaga. Livet leker, Även fast jag varit förkyld där med. Imorgon drar vi till New York, Längtar! 

TTYL! 

Likes

Comments

Men oj. Hade visst en blogg. Mycket har hänt sen sist. Mycket alkohol och vänner. lite tid till att sitta vid datorn. Nu ska jag dra igen.

Hörs! 

Likes

Comments

Hejsan allesammans! 

Idag är det en bra dag. Det är min födelsedag, och jag fyller 18 år i staden! Det känns bra. Och även fast det har regnat här idag så har det inte fått förstöra mitt humör. Det började med att mamma och pappa kom och väckte mig. Jag fick då ett en flaska champange på sängen och ett äpple. I äpplet gömde det sig en lapp, där det stod att vi ska till New York i slutet av sommaren. Med Sanna som också fyllt år i dag! 

Sedan kom släkten hit. Och även bästa Mia tittade förbi med en present! Ikväll har vi ätit middag hela familjen på Challenge och sett Hockey. Druckit lite drinkar och varit sociala. Mycket trevligt! Imorgon blir det att dra till Umeå för en hel helg på hotell och mys. 

Hoppas ni har det bra. Puss! / En myndig jävel. 

 

Likes

Comments

Valborg - Bra mat, bra fylla. Mått som man förtjänar idag, Men vad gör det. Jag är ung och ska inte känna efter så mycket. Nu är det en vecka innan denhära pinglan fyller år. 

I have no regrets.

 


Likes

Comments

Idag på skolan gjorde vi Kultur och stilhistoria. Här är ett utav mina arbeten som speglar blomsterbinderi från Egypten 500-3000 år f.kr. laughLikes

Comments