Jag dör och skäms lite när jag ser hur länge sen det var jag uppdaterade. Jag har gjort bartenderutbildningen och jobbar som bartender på det nyöppnade hotellet KUST här i piteå. Trivs svinbra.

Men alltså, jag, och många fler piteåbor tror jag,har tröttnat som fan på Piteå. Alltså jag vill bortbortbort!!! Bryr mig inte riktigt vart jag far. sålänge jag far.

---

Jag och Anna har dock börjat planera en resa vi ska göra. Förhoppningsvis i slutet på 2017 så åker vi till Asien och kör några månader där, och efter det så flyttar jag och lukke ner till söder. Jag ska liksom släppa allt här i Piteå och bli jävligt loose under fötterna och bara köra liksom, nu när jag kan.

Här får ni några bilder från karibien. Jag och syrran ghorde ju öven systertattoos!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

27 dagar kvar till Markarska, Kroatien

46 dagar kvar till studenten.

47 dagar kvar till St Martin, Karibien

Jag är så glad <3


Idag fick jag min studentklänning. Eller det är ju ingen klänning egentligen, det är en jumpsuit/playsuit, men det känns bättre att säga studentklänning än studentplaysuit.

Jag har bestämt mig för att jag helst vill ha en jumpsuit just för att slippa oroa sig för butten. Men det är PRECIS det jag gör nu haha!
Jag är ju ganska lång, 172 cm, och har därför en ganska lång överkropp. Vart jag och mina kära jumpsuits krockar är ju längden på den. Den är oftast så kort att shortsen blir som trosor istället för något som ska täcka min rumpa...

Jag har redan skickat tillbaka en av mina älsklingar och fick en till idag. Den var snäppet för kort men jag ska försöka hitta någon som kan sy den lite längre.

På tal om klänningar måste jag beställa min balklänning. Men har ännu inte bestämt mig... det står mellan två stycken, en lite mer casual och billigare, den andra är lite med "fin" och dyrare. Hmm


Likes

Comments

Tjena! Shit jag har ju tagit körkortet nu, och har haft det i några månader haha! :-)

Livet rullar på bra, snart studenten och då ska jag ut i världen. Jag längtar så mycket..! Se till att prenumerera på min kanal på youtube så ni inte missar travel-vlogs och liknande!

Som jag sa så ska jag ut i världen efter studenten, eller ja, innan också. Nu i maj drar jag, mamma och sis till Kroatien en vecka. Vi älskar verkligen Kroatien, Makarska, kan verkligen rekommendera det. Gud vad jag längtar efter sol, bad och bara allmänt att liksom vara någon annanstans, att liksom bara upptäcka och se ett nytt land!

Jajaja, ska vi komma till rubriken European Bartendes School aka EBS..? Det är nämligen så att jag och min syster, Deni, ska fara på en bartenderutbildning i KARIBIEN dagen efter min student, alltså den 18e juni!!!
Vi ska ha våra kära fötter och hjärtan på Karibiens ö St. Martin i en hel månad! Tropiskt värre... Kan knappt fatta det! Så det ska jag verkligen dokumentera. Allt ifrån packning, resan dit, när vi är där, resan hem och en slut resumé på hela grejen. Så, jag säger det igen, glöm inte att prenumerera på min youtubekanal nu ;-)

Hugs n kisses ;*Likes

Comments

Hej hallå!

Idag for jag och anna till Piteås trafikskola för att skriva in mig och att boka en kurs åt anna. Så nu har jag fått böcker och en inloggning och klar för att ta lektioner! Känns riktigt kul faktiskt! Efter det for jag och Anna på stan en snabbis och sedan käkade vi pizza. Mycket mysigt yes.
​ Just nu ligger vi i min säng med varsin dator och gör våra egna grejer. Stackars anna som varken har tv eller internet i sin nya lägga... :( sedan taggar vi att fara till annas brors stuga i Vittangi någon helg, om det blir av får vi se men vi hoppas iaf! väldigt tråkigt inlägg men hoja, what ever lix. 


Likes

Comments

Hej alla glada! Just nu skriver jag mitt första inlägg här på min nya blogg, min nya blogg om jag verkligen ska försöka vara uppdaterad på, Jag kanske inte har världens roligaste liv och jag kommer nog blogga utanför mina ramar men det blir ju bara kul, visst?

Jag funderar även på att blogga på engelska, så att mina släktingar och vänner i England förstår vad jag menar ifall de skulle kika in... men vi får se hur det blir med det.

Just nu ligger jag i en säng med balkongdörren öppen i Makarska, Kroatien. Det är sjukt varmt här och jag steker på varje dag. Dock idag gjorde vi något nytt, vi for och raftade (fara i en flod med gummibåt) och det var så sjukt kul. Skulle göra om det 1000 gånger om jag hade tiden, för att dyrt var det inte!

Vi stannar här till söndag, så det blir att vi har varit här en vecka då. Shit vad jag längtar tillbaka redan nu... En grej som är lite jobbig är ju att jag fyller år på söndag och det är då vi far hem.. så samtidigt vill man att dagarna ska gå fort för då fyller man år, men samtidigt vill man dra ut så mycket man kan på dagarna för man vill inte hem.. hmm jobbigt. Men jag ska inte klaga! Jag spenderar mina sista dagar som 17 i ett paradis med massvis med nattliv och skönt folk, och för att inte tala om vädret... 30-38 grader hela veckan!

Som sagt så ligger jag i en säng, men jag svettas som en gris och ska snart hoppa in i duschen för att sedan göra mig redo för restaurang ikväll på vårt favvoställe 'Matteo' <3

see you later

Likes

Comments