Hva så venner.

Vi har valgt at starte en blog og endelig kom vores første opslag op. Som i nok kan se hedder vi jo Astrid og Jasmin, det her opslag er bare lige kort for at lære os at kende + hvad for nogle ting vi kommer til at smide op her på bloggen.

Hvorfor har i så valgt at starte en blog?

Det har vi faktisk pga. Vi selv læser rigtig mange blogs og interesser os for mode + makeup og med det tænkte vi at vi kunne komme med vores tips og tricks omkring mode og makeup, rigtig godt på en blog, men det er jo dog ikke sådan at det kun kommer til at være mode og skønhed, der kan godt komme nogle lidt anderledes opslag engang imellem. Bloggen her er jo bare en hobby ved siden af at vi går i skole ( folkeskole 7. klasse ) , men at vi dog rigtig godt kan lide det så vi valgte at starte nu.

Lidt om os selv.

Ja altså vi er jo begge 13 år ( 03'er) går på samme skole i samme klasse. Vi har altid gået meget op i vores stil og især også vores makeup, men ellers elsker vi bare at have det sjovt og hygge os med vores venner, som de fleste normale teenagers på vores alder også gør. Vi har også mange holdninger til forskellige ting så dem kommer vi nok til at dele en masse ud af på bloggen, men vi er bedste veninder og har det skide sjovt sammen og derfor tænkte vi at vi kunne dele denne her "oplevelse" sammen da vi begge gik med en ide om at starte en blog. Btw er Jasmin er brunetten og Astrid blondinen.

Hvad har vi på?

Vi kommer selvfølgelig altid til at skrive og lave nogle link til det tøj vi har på. Btw går vi ikke kun i "mærkevare" vi elsker også den der vintage/retro stil, men det har vi allerede planlagt at lave et andet post omkring.

Astrid : lækker grå thrasher hoodie, kan købes her : http://www.thebossshop.dk/thrasher-skate-mag-hoodie-grey.html

Zadig & Voltaire taske, desværre en udgået model, men man kan sagtens få mange andre lækre derfra.

Jasmin : en rigtig dejlig champions hoodie dog fra mande afdelingen, men den er lækker, dog har vi desværre intet link, men den er fra Zalando. Samme Zadig & Voltaire taske.


Møs møs A & J

Likes

Comments