Hade planerat ganska stort att denna bloggs karriär var över. Men efter några månaders uppehåll börjar jag faktiskt sakna att sätta mig ner och skriva. Framförallt lägga in bilder. Älskar att lägga in bilderna jag fotar. Vet inte varför, men har något sorts tvång att jag måste dela med mig.

Dock tänker jag inte ta tillbaka det långa och tråkiga vardagsskrivandet helt, för det är väldigt ointressant i slutändan. Men ett inlägg då och då får ni räkna med, men annars hade jag i princip tänkt att göra denna till enbart fotoblogg. 

Likes

Comments

Idag åker jag till Överkalix. Har dock inte ännu bestämt mig om jag blir där hela helgen eller om jag åker tidigare till Luleå, men mest troligt blir det att stanna. Har lite olika skoluppgifter som jag hade behövt att få bort, vilket inte alls kommer hända om jag drar tidigare mot Luleå. 

Sov extremt dåligt inatt, på grund av konstiga saker, därför är det en stor risk att jag kommer somna på den kommande lektionen. Men ska försöka stå ut, har endast två lektioner kvar och ett skolfoto av denna dag. Sen drar jag hem. It feels good

Likes

Comments

Imorgon är det fredag och jag kan nog inte längta mer än vad jag gör just nu. Sitter och lyssnar på peppmusik å känner mig allmänt rastlös. Vill ha helg, vi ska fira jenny vilket betyder att det kommer garanterat bli en riktigt bra helg! Men först ska jag klara av en hel skoldag innan det roliga får börja. 

Borde egentligen ta en dusch, leta reda på lite kläder och sånt tråkigt nu, fast hade helst bara velat lägga mig i sängen och sova. Är så otroligt trött och har princip varit det dom senaste timmarna, därför ska jag sluta här så jag kommer mig i säng någon gång!  

Är ganska bildlös just nu, därför får ni en som är fotad i somras hos faster

Likes

Comments

Har haft en bra helg, fredagen bestod av fest och lite övningskörning. Under lördagen hann jag vara till Finland en sväng och sedan vidare mot Luleå. Där jag är just nu, eftersom skolan har börjat igen efter helgen. Dock ligger jag hemma nu i sängen, när jag egentligen borde sitta på lektionen. Men jag lyckades försova mig imorse så då skippar jag skolan helt. Dessutom mår jag inte toppen. 

Hela denna dag har bestått av Sons of Anarchy, vilket den garanterat kommer fortsätta att göra till jag har slut nedladdade avsnitt på datorn, eftersom jag har varken ork eller lust att göra någonting annat än ligga ner bäddad i sängen så är det min plan för hela kvällen. Likes

Comments

Nu är det endast fredag kvar innan jag få ta helg! Känns otroligt skönt, har dock inte bestämt mig om det blir Luleå eller Överkalix. Men har till imorgon att bestämma mig så ska väl förhoppningsvis komma fram till något vettigt! 

Har hunnit ut en sväng med frans i koppel, men eftersom det är väldigt mörkt och allmänt tråkigt, gick det väldigt snabbt. Men nu borde han vara lugn resten av natten så man får lite sömn. Katt jamande tar väldigt mycket på psyket ska jag allt säga.

bjuder på denna bild, jag, anki & agnes

Likes

Comments

Min måndag var nog den tröttaste skoldagen under denna termin, satt princip och tittade i kors hela tiden. Men jag stod ut. Hann även och sola en sväng med jenny igår efter skolan slutat. Skönt att få känna lite värme när det bara blir kallare och kallare.

Idag hade jag tänkt dra ut mig själv på en fotorunda, saknar fotandet på det sättet. Dock tycker jag det är mycket roligare om man har någon med sig, men är ganska skönt att få rensa tankarna på egen hand. 

 

Likes

Comments