Glædelig 1. Advent.

Her kommer min første Diy på en sød julegave.

Du skal starte med at gå ud i haven eller på gårdspladsen, strand osv. og finde nogle sten som DU synes er flotte eller har den perfekte form. De skal ikke være for store. Så skal du finde en større sten som du skal bruge til at stenene kan være på. Efter du har gjordt det skal du male øjne og munde på dine sten for at gøre dem levende. Dem store sten skal du ikke male på. Efter det skal du male din sten over med lak. Det behøves ikke, men stenene for et flottere udseende og holder bedre hvis du putter det på. Imens det tørrer skal du sætte din limpistol i stikkontakten. Så skal du lime dine sten på en adgangen i en cirkel ude i siden af stenen og så er du ellers vare færdig.

Så har du dig en super sød julegave, adventsgave, kalendergave osv. ❄️❤️

God jul til jer!

Knus<33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har fået lavet et stort KREA-bord/område ovenpå. Nu har jeg meget mere plads til at folde mig ud og være total kreativ! Det er snart jul, så jeg tænkte at jeg kunne lave DIY/GDS ting man kunne lave i julegave til familie, venner osv.

Jeg tror jeg laver en adventskalender op til jul med Diy man kunne lave hvis man lige manglede den sidste julegave. Jeg vil lave step by step og DIY's af ting som de fleste mennesker har eller vil smide ud.
Jeg håber i vil glæde jer til advents-kalenderen ig få lidt inspiration.

Knus<33

Likes

Comments

Det her er et citat dom betyder utrolig meget for mig!

Du skal tro på dig selv, uanset hvad andre tænker er det DIG der vælger dit liv, dig der bestemmer over dig!<3 LEV LIVET!

Gør det du brænder for.

Lev i nuet, lær af fortiden og ikk' tænk på fremtiden.

Likes

Comments

Hey kan i huske mig?
Jeg har jo lavet den her fine lille kaktus-ring/smykkeholder som jeg selv synes er blevet vildt skøn! Så det jeg ville høre var om i kunne tænke jer en DIY om hvordan man laver den?
Jeg ved godt at de fleste læsere jeg har på min blog, ikke selv har en blog og ikke kan skrive i kommentaren!:) Men så kan i bare skrive til mig over snap.....
Ahahhahah
God dag!!!!!!:):):):):):):):););););););)Knus, fra mig<33

Og så har jeg tænkt mig fra nu af at jeg også vil lave Diy, inspiration, indretning og genbrugs ideer altså enten noget fra genbrug eller noget du ikke gider at have mere, som kan blive til noget helt vildt sejt og flot!<33


Glæder mig sygt til at lave alle mulige nye ting.
Yayyyyyy

Likes

Comments

Undskyld jeg ikke har lavet et blogindlæg i super lang tid, har haft super travlt! Nå men der er sket meget her på det sidste jeg har nemlig startet mit eget firma!!!!! Ja jeg ved godt jeg kun er 12 år, men WOW der er mange der køber ved mig som jeg er virkelig taknemmelig for<33 De 3 mest populære ting er pop sockets hvor man selv må bestemme hvilket design, glimmer eller mønster der skal på, Tassel øreringe og Perlearmbånd:)
Lige nu er jeg igang med 3 tassel-bestillinger og senere 4 armbånd ! Pop socketsne er der nok 10 der har købt, men de kommer først om 14 dage:0)
Det er nok en midt mærkelig opdatering, men bedre end ingenting😘


Knus, mig<33

Likes

Comments

Hej alle!:)

Lige nu sidder jeg i klassen og det ringer snart ind. Igår var det første skoledag det var MEGA fedt at se vennerne, ikke så meget timerne. Vi startede skolestarten ud med at cykle 28,6 km.!!!!!
Vi cyklede hen til vores lærer og fik is og så Højermølle. Nu skal vi have time.......Knus<33

Likes

Comments

Lige nu sidder vi i bilen, og jeg sidder i midten ved siden af Wilma og Victoria. Vi skal hen til en gammel stor antik-butik! Idag skal Victoria DSV hjem, men inden skal vi en hel masse bade, ride, kigge i byen og en hel masse andre ting.

Jeg ville engenligt bare skrive lidt om det vi lavede

Victoria og mit mål er at købe mindst 3 ting der er ens så vi har nogle minder agtig haha<3

Wilma sover i sin nye autostol og Victoria sidder også og skriver lidt blog;0)
Nu er vi der næsten så jeg nå hellere stoppe nu...

Skriver et blogindlæg senere om det vi har lavet idag%)

Knuuussssssss<3333

Likes

Comments

Hele dagen startede med at vi vågnede (hehe) gjorde os klar og tog tøj på. Så gik vi ned og spiste morgenmad, vores nabo kom så forbi med nogle småkager hun havde bagt til mig fordi jeg har fødselsdag på lørdag<33 Nårhhh ja og forresten hvis i ikke ved det så har jeg min gode veninde @VictoriaMai på besøg fra KBH;)) Hendes mor, lillesøster og hende kom onsdag og bliver til imorgen kl 20:00 (laver et opslag om det senere;)) Efter vi havde spist lækker morgenmad, gik vi ud for at lukke hestene ud, Victoria var lidt bange for dem, men nu helt tryg laver et opslag om hestene og Victoria senere ahha. Vi ga' det mad og efter de havde spist og fået dækkener på mugede vi ud. Vi havde så begge to sandaler på Upsi. Det fik vi hurtig overstået. Så løb vi indenfor da det begyndte at regne.... Vi hyggede lidt med Baby Wilma og så gik turen ellers til Tønder gåde og by. Først gik vi ind i det gamle apotek, og kiggede nede i kælderen hvor de har juleting året rundt vi valgte så (Victoria og Jeg) at købe to små mini nisser! Så kiggede vi i resten af butikken og gik over i normal. Vi købte 2 ansigtsmasker og 2 blackhead masker. Det gjorde pænt nas da vi skulle have dem af igen....... Så gik vi på café og fik nachos. Vi kiggede også lidt i Genbrugs-butikker og så kørte vi hjem. Vi gik over til hestene og nussede med dem. Det var så der Vic blev helt tryg ved dem vi gik en lille tur med dem og kælede for dem haha<33 Vi skulle spise aftensmad og det var virkelig lækkert!!!!!<33 Så gik vi igen over til hestene nu striglede vi dem bare. Så sadlede jeg Ibbe op og så red vi en tur i skoven. Vi ville så også se solnedgangen med den var der ingen af ; ;( Da vi havde redet lukkede vi dem ind. Så så vi lidt mobil, ligepludselig blev vi allesammen enige om at spille et spil vi havde købt idag (Sådan bliver du borgmester i Tønder) Det var ret underligt, men hyggeligt!!!!<33
Sry lang post....;))


Godnat, sov godt!:0)Knus<33

Likes

Comments

Som i nok ved, hvis i læser det her😂 Har jeg lige startet en blog! Jeg blev inspireret af min gode veninde;) @VictoriaMai Som er en veninde helt tilbage fra børnehaven<33 Jeg vil skrive og poste lidt billeder af mit liv og det jeg laver! Jeg kommer også til at lave DIY's, inspiration til indretning og alle mulige ting!<33             Håber i vil følge med ( Hehe ) 
Knus fra mig, Astrid<33

Det her er så mine 3 elskede dyr!
Min lille hund, Emzi🐶
Min pony jeg rider på, Ibbe🐴
Og til sidst, men ikke mindst, Musse🐴

Nå, men vi ses!<33

Likes

Comments