Som jag längtar

Halloj i sommarvärmen, hoppas ni njuter lika mycket som jag? Jag älskar denna värme, vilken omgivningen tycks se på min hudfärg. Är tydligen jättebrun.

Vet ni… Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag flyttar till mitt mellan boende och ska jag vara ärlig så önskar jag på ett sätt att det gick snabbare och på ett annat sätt att det vore augusti så jag kunde flytta till huset direkt. ;)

Det var någon som undrade vad jag menar med ”mellan boende” och det tänkte jag berätta nu. Jag, min mamma, min hund, min kanin och mina personliga assistenter ska alltså landa i ett mellan boende under juli månad samtidigt som vi väntar med att få flytta in i vårt nya hus. Den fösta augusti får vi nämligen tillgång till det. Vi har valt en camping som jag känner till och som ligger utanför staden där jag är uppväxt. Där kommer vi ha vår bas lite drygt en månads tid. Nya huset får vi alltså tillgång till den första augusti. Som jag längtar.

Campingen jag ska bo i har jag bott på förr. Dels har jag varit där på ett RBU läger och dels har vi haft släktträffar där. RBU = Rörelsehindrade barn och ungdomar. Det känns tryggt och jag som älskar att fiska kommer kunna hyra båt. Stugan är stor och hunden kommer följa med. Det är förresten samma stugby som jag förlöste Frikraft’s medeltida-kull och valpen som föddes där döpte jag till Frikraft’s Munken. Idag är Munken såld och har fått nya ägare.

Tryggheten i allt detta är platsen, mina assistenter, min hund, min kanin och mamma förstås. Allt annat är nytt och det är förändringar som ofta är svårt för mina NPF-diagnoser. Jag är förberedd och vi har en plan. ;)

Jag försöker se mellanboendet som semester i en sommarstuga. Hoppas solen fortsätter stråla och att jag blir ännu brunare. Jag älskar som sagt sol och värme.

Gillar du sol och värme?

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #framtiden #flytt

Gillar

Kommentarer