Nyhetsmorgon intervjuar mig imorgon (26 februari 2020)

Jag säger bara ÄNTLIGEN nappade TV4 på mig och allt som jag har att dela med mig av. Mitt liv har som jag tidigare skrivit inte alltid varit en dans på rosor utan mer som en ”fight” för mina rättigheter och för att kunna leva ett så fritt liv som möjligt. I mitt fall handlar det om att leva och vara beroende av andra människor och även konsten att vara fri i otryggheten. Då menar jag att ”fighten” har tagit mig genom till exempel psykisk ohälsa och medberoende, vilket har lett till att jag idag brinner för alla människors lika värde, bemötandet av olikheter och mänskliga rättigheter. I slutändan är vi alla människor oavsett.

Jag kommer inte att nämna i detalj vad jag ska prata om för er här i bloggen utan det får ni gärna se på onsdag. Kan i alla fall säga att jag, som vanligt, kommer att prata utifrån mig och mina livserfarenheter. Med mina talsvårigheter och som mig vill jag öppna upp samhället för alla. Jag kan endast ge ut mina egna upplevelser och känslor. Preliminär tid på intervjun är 08.40 (om inget händer) och det är live. Det bästa är att sätta på TV´n redan vid 8.00 om du vill vara säker på att inte missa mig.

Med det sagt, ”Wish me good luck”! Vi ses i TV-rutan imorgon (26 februari 2020) om ni mot all förmodan glömmer så kommer inslaget garanterat att finnas på TV4 play efteråt!

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #tv4 #nyhetsmorgon

Gillar

Kommentarer

IP: 142.54.167.162