Mitt liv har vänts upp och ner

Den senaste veckan har hela mitt liv vänts upp och ner, jag har mött min gamla känsla av ångest och övergivenhet. Ni som läser kanske inte vet att jag haft ett väldigt tufft förflutet. Hursomhelst har jag mötts av liknade känslor och det har varit och är en liten fight i mitt huvud. Jag har nämligen tagit bort min första hund, vilket för mig var ett vidrigt beslut att fatta men samtidigt nödvändigt för hundens bästa.

Min första hund fick jag under min tonårsperiod efter att min mamma och min platspappa separerade. Där och då klippte min platspappa alla band och all kontakt med mig. Jag var 10 år då jag blev lämnad och även om jag visste att han inte var min biologiska far så hade han varit det för mig. Han var den jag kallade pappa och den person jag växte upp med. Det var han, tillsammans med min mamma, som formade mig under min barndom och jag älskade honom väldigt mycket.

Hursomhelst, hunden kom in några år senare och blev den som tröstade mig i min ångest och var min bästa vän i livet. Äntligen hade jag någon som jag kunde prata med i tystnad och som älskade mig villkorslöst. Hon blev som min extra mamma, konstigt nog.

Idag kan jag, även om det gör ont, blicka tillbaka på dom 13år som vi fick tillsammans. Samtidigt gör det fruktansvärt ont att veta att hon aldrig mer kommer till mig när jag ropar på henne. Det gör så ont ibland och jag fastnar i liknande känslor som jag gjorde när jag var liten. Min Autism gör att jag fastnar kvar i känslan av ångest, panik och sorg medan jag vet att hon redan är här som den finaste skyddsängeln någonsin. Det är svårt att få ordning på det jag känner, känslor är svårt för mig.

Detta är troligtvis mitt sista blogginlägg för i år - Tack för mig och för detta Blogg år!

Nu ska jag till Hollywood och sedan är det jul. Vill ni se hur min Hollywoodresa blir så har jag en Youtube-kanal och jag har Instagram . Sök på Moha Frikraft, så hittar ni mig!

God jul så länge och vem vet vad min ADHD hittar på, det kanske blir ett blogginlägg till efter jul.

Vila i frid vår fina Queeniez

Du kom in i mitt liv som den gladaste och lekfullaste individ du var och lämnade mig verkligen med flaggan i topp. Din tapperhet och din envishet gjorde dig stark och du visade inte att du hade ont. Jag vill tro att detta är meningen med livet, trots smärtan jag nu har. Du somnade in fridfullt intill mig vilket var vackert och min gåva till dig.

Minns dig som glad, envis till max och otroligt stark, sen var du oerhört kärleksfull. Du har hjälpt mig genom livet, funnits som stöd och varit mig trogen. Alltid varit den som kunnat hela och balansera mig i mina tuffa perioder, en gåva för mina NPF-diagnoser och den ångest som ibland hälsat på.

Minnet av dig kommer jag alltid ha kvar i mitt hjärta och du kommer alltid leva i dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn och så vidare. Jag kommer älska dig i all evighet, nu och för alltid.

Tack älskade du

Queeniez, 20060825-20191125

#fuckcancer

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #psykiskohälsa #saknar #livet

Gillar

Kommentarer

Cine,
Ja... att ta ett sådant beslut gällande sin älskade hund är heljobbigt även de gånger man vet att det är det bästa för hunden. Jag var själv nyligen tvungen att ta det beslutet när det gällde min äldsta hund.
aspieblogg.se