Min ADHD lär bli skapligt uttråkad om inte solen skiner

Nu har äntligen flyttlasset gått till mitt nya paradis med sjöutsikt och jag har landat i mitt mellanboende. Mellanboendet har även det sjöutsikt, vilket är magiskt. Tyvärr har det blåst väldigt mycket sen jag kom på plats. Ni vet säkert att jag älskar sol och värme, därför känns det lite småjobbigt när det blåser och är kallt ute. Även om det är sommar blir det enligt mig kyligt med viden som blåser. Vem vet, kanske kommer värmen kommer tillbaka, jag hoppas på det eftersom jag kommer att bo i mitt mellanboende under hela juli månad. Min ADHD lär bli skapligt uttråkad om inte solen skiner.

Jag har med mig mina assistenter från mitt gamla boende, vilket känns tryggt. Jag och assistenten har haft lugna dagar för att hinna känna av det nya, hitta nya rutiner och skapa harmoni. Det har gått bra och jag har även hunnit träna och umgås med min moster.

För några veckor sedan skrev jag att jag kommer ha ett filmteam med mig inom kort och nu har inspelningen av dokumentären om mitt liv börjat lite smått. Första inspelningsdagen ägde rum på flyttdagen och filmteamet filmade min flytt. Det kändes både overkligt och magiskt på samma gång.

Alla som var med var tydligen naturbegåvningar men vi hade fått tydliga riktlinjer av filmteamet och då flyter oftast allt på. Producenten hade sagt att vi som är på plats skulle ignorera honom och låtsas att han var osynlig. Inge konstigheter för mig och min omgivning. Min mamma hade också informerat alla. På flyttdagen synliggjorde hon stegen tydligt med vad som skulle hända och vem som skulle flytta på vad och hur. Dagen kändes otroligt välorganiserad och gick väldigt fort.

Vi får se när nästa filmtillfälle skapas, jag har tillit till att allt blir som det ska.

Det var en liten uppdatering från mig. Fortsättning följer inom snar framtid!

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #npf #framtiden #flytt

Gillar

Kommentarer