Konsten att vara jag

Konsten att vara jag är inte alltid en lätt uppgift. Jag tycker själv att jag kan vara en aning förvirrande och förstår att jag emellanåt kan upplevas ofokuserad av min omgivning. Samtidigt är jag medveten om att jag är unik som mig, det finns ingen som mig. Jag är alltså en förvirrad tjej som mellan varven också är otroligt medveten om mig och hur jag är.

Konsten att vara jag är inte alltid en lätt uppgift, särskilt när mina neuropsykiska diagnoser hälsar på. Det är som om jag lever ett dubbelliv och jag begriper inte mig själv alla gånger. Jag är komplex i min enkelhet helt enkelt.

Jag har alltid varit unik. I min unga ålder drömde jag om att bli sumobrottare och min favoritmat var IKEA:s köttbullar, bara det visar enligt mig att jag föddes unik. Sedan har vi min envishet och så är jag halv finsk, ni fattar vilken kombo. Ojojoj, säger jag bara.

Konsten att vara jag är helt enkelt inte en lätt uppgift alla gånger, samtidigt är jag nöjd och jag älskar att vara jag. Mitt liv har inte varit en dans på rosor, det är tack vare svaghetens styrka jag är den jag är.

”Hej, här har ni mig en helt vanlig tjej

Jag skrattar och jag ler men det är ingen som ser

Jag är ingen grej, en helt vanlig tjej

Jag känner och jag vill, bara få finnas till”

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #jagärjag #npf #lågaffektivtbemötande

Gillar

Kommentarer