Jag har svårare att skriva blogg när ingenting händer

Nu när jag dom senaste veckorna har spenderat mycket tid hemma har jag insett att jag har svårare att skriva blogg när ingenting händer eller får mig att må dåligt eller hamna i obalans. På något märkligt vis är det alltså lättare för mig att skriva när jag har lite mer utmaningar i livet. Jag har till exempel svårt att skriva om människors bemötande eftersom jag inte upplever det i vardagen just nu. Nu är det stillhet och inga nya intryck och det gör att mitt behov av att blogga är mindre samtidigt som jag vill dela med mig av det också. Det betyder att jag gör ett försök ändå.

Min vardag består oftast av att det sker massor av saker i livet som det är lätt att blogga om. Nu är det alltså svårare eftersom alla dagar ser likadana ut. Assistenter kommer och går och vardagsrutinerna i hemmet rullar på. Jag får enligt arbetsledaren och min manager inte veckohandla eller vistas bland för mycket människor. Det finns tydligen en rädsla för att jag ska få Corona vilket jag är tacksam för personligen. Samtidigt håller min ADHD på att gå bananas. Jag blir rastlös och saknar rörelsen som normalt finns i mitt liv. Jag saknar alla boksigneringar och märker att det blir tomt utan dessa.

Jag försöker sysselsätta mig ändå och nu planerar jag lite olika äventyr för framtiden. Bland annat ska jag para min avels tik Frikraft’s Change Of Glory. För det krävs det en hel del letande efter en lämplig hanhund vilket fungerar ungefär på samma sätt som att leta efter en ”vanlig kille”. Jag har upptäckt att hanhundar inom rasen är supersvåra att hitta, precis som bra killar i livet. Tur att jag har mycket tid och att jag har en fantastisk avelscoach. Inte för mitt eget dejtande men för min tik. :)

Annars händer det lite privata saker, vilket jag håller för mig själv än så länge tills jag själv vet vilken väg jag ska vandra.

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #framtiden

Gillar

Kommentarer