Jag är pånyttfödd och nyfiken till vad livet har att erbjuda

Jag är inne i en väldigt bra period denna vecka, där jag känner att allt har landat. Kaoset som jag har levt i och känt under en längre tid är förtillfället borta. Nu känns det som att jag äntligen kan le igen. Det är för mig en fantastisk känsla och en ny tid av harmoni har kommit in i mitt liv. Utan att jag kan sätta fingret på vad det är som förändrats är det ändå något positivt som har hänt och jag känner mig lycklig. Jag är pånyttfödd och nyfiken till vad livet har att erbjuda. Just nu älskar jag mitt eget liv igen.

Något som är väldigt spännande är att jag snart ska börja signera min bokserie ”Synlig fast osynlig” igen. Ni vet böckerna som öppnar upp och synliggör ett liv med både synliga och osynliga förmågor. Viktiga böcker för alla som kommer i kontakt med människor och inte bara dom som jobbar med NPF diagnoser. Centrala Köping blir orten jag kommer till och håll i er nu…

… Jag kommer att vara på plats varje torsdagseftermiddag om inget annat akut händer i mitt liv. Det blir på ett fik och jag kommer garanterat att synas då jag är där. Det är jag som sitter i rullstolen vid bordet där böckerna kommer att synas. :)

Jag blir väldigt snabbt omtyckt av människor som möter mig på signeringar och jag har ofta olika skämt som dom flesta brukar skratta åt. Kanske för att jag är rolig eller så skrattar dom för att jag skrattar. I alla fall så märker jag att många stannar och säger några ord och det tycker jag är spännande. Har du inget för dig nästa torsdag, den 1: a oktober, hoppas jag att du vill och kan komma och säga hej.

Jag ska se till att torsdagarna är till för Köpingssigneringen även om det ibland kan kännas svårt. Min ADHD planerar lätt in annat men karriärassistenten får stötta mig i det här med planering, struktur och fokus. Jag vet inte om ni läst hur jag fungerar före och efter en signering, annars finns det skrivet i en av böckerna. Det enda jag skriver här och nu är att jag är helt slut efter en boksignering. På ett positivt sätt och det är ju tur.

Vi får väl se hur det går men jag tycker att det ska bli roligt att börja synas mer. Jag skriver det igen; Om du har vägarna förbi, sväng in och ta en fika samtidigt som du pratar med lilla mig vettja!

Förresten, imorgon är det tre månader till jul sen vänder det igen. :)

Kram!

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #nutid #böcker

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

🌺🌼🌺🌼

nouw.com/sandrasjoberg
Yolanda,

Härligt att ha bra flyt:)

mittprivatakrig.wordpress.com/