Ja, typ allt och lite till på en och samma gång

Jag kan tala om att sedan jag sist skrev blogg har det hänt en hel del saker i mitt liv. Ja, typ allt och lite till på en och samma gång faktiskt. Det är inte första gången i mitt liv som det händer att allt, (och då menar jag MYCKET), sker pang bom, precis på en och samma gång. Vi har haft en hantverkare här som fixat nya väggar, nytt tak och nytt golv inne i mitt ”lilla rum” och i helgen var jag och min nya assistent och handlade väggspackel, väggfärg och sandpapper. Ni vet hon som jag har skrivit om och som ska ansvara för min karriär. Hantverkaren skulle endast fixa nya gipsskivor på väggarna så att jag själv, tillsammans med min assistent ska kunna måla och fixa väggarna som jag önskar och vill. Det blir jag och ”karriärassistenten” som tar tag i även detta projekt. Renoveringsprojekt kallar vi det för.

När vi var och handlade i den närmaste orten som finns passade vi samtidigt på att utföra lite karriärs uppdrag. Vi har nu fixat en signeringsplats mitt i ”stan” på ett café. Tanken är att jag ska återkomma varje vecka till caféet för boksignering. Mer information och marknadsföring kommer längre fram. Det blir en återkommande rutin som också ger mig möjligheten att synliggöra mig och mina budskap.

Det hände mer under helgen. Min tik Mini (Frikraft’s Alice) fick dessutom valpar i helgen och det var minst sagt en förlossning jag sent kommer att glömma. Det blev två små levande sötisar, en tik och en hane. Dom är helt i min smak, färgmässigt. Jag älskar vit/röda hundar eftersom min första hund Queeniez var i den färgen (även Mini). Men mellan dessa två underbara mästerverk hamnade Mini i en fruktansvärd smärta. Några timmar efter att valp nummer ett, en tik, hade fötts fram blev vi tvungna att åka in till djursjukhuset där dom drog ut en ”Häffaklump” av valp på drygt 400gram - alltså dubbelt så stor som en normal valp. Tyvärr förlorade vi honom då han var alldeles för stor och veterinären inte kunde rädda honom. Efter det fick vi åka hem igen, även om vi visste att det fanns minst en till i magen. Orden vi fick var att om ingenting händer på tre timmar är vi välkomna tillbaka. Vi hann nästan bara hem så föddes en till liten valp, en hane.

En riktig känslostorm som slutade bra. Mamma Mini har hämtat sig väldigt bra och valparna Frikraft’s Caramel Cream och Frikraft’s Caffe Cappuccino, mår bara fint. Samtliga hundar äter, dricker, sover och skiter.

Jag däremot, är lite ur fas och det är inte så konstigt. Det har ju hänt väldigt mycket på kort tid. Det var en liten uppdatering om mitt liv och jag har inte glömt bort veckans ”Moha synliggör” på YouTube. Jag har haft lite annat för mig men klippet kommer inom kort.

Jag lovar!

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #nutid #djur

Gillar

Kommentarer

Yolanda,

Gulligt med valpar^^,

mittprivatakrig.wordpress.com/
AssistansMedFrikraft
AssistansMedFrikraft,

Ohh ja, det bästa med livet som uppfödare

nouw.com/assistansmedfrikraft