Idag mår jag bra!

Har ni lagt märke till att det redan är den fjärde månaden på 2020? Det har inte jag, förrän nu, samtidigt som jag funderar på vart året tog vägen? Jag var nyss i Hollywood, känns det som. Året 2020 har varit och är självutvecklande med mängder av nya insikter, både utmanade och lärorika.

Det bästa är att jag numera är fri och känner att jag kan lita på mitt eget hjärta. Mitt hjärta säger att jag är redo för framtiden och allt vad den nu innebär. Jag har släppt det förflutna och inser att jag väljer vad som är bäst för mig. Det gör jag genom att lyssna in mitt eget hjärta då jag vill något. Känns det rätt så kör jag. (Såklart med hjälp av detaljplaner, struktur och checklistor) Hela mitt liv är en stor checklista och jag mår bra när vår arbetsledare gör dessa listor med och för mig. Jag förstår nu idag att det är viktigt så att jag på ett tydligt sätt ser vilka steg som behövs och vad det kan bli för konsekvenser.

Nu väntar strax sommaren 2020, hösten kommer sen. Min plan är att ta ett steg i taget (LÄS Försöka). En stor satsning kommer äga rum, kanske till och med två, troligtvis till sensommaren eller tidig höst. Jag kan avslöja att det har med mitt liv och göra mer än så vet jag inte själv i dagsläget. Det kommer förmodligen att bli succé.

Hur har ditt 2020 påverkat dig och vad har du för planer?

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter

  • 601 visningar

Gillar

Kommentarer