En av mina största drömmar går i uppfyllelse

Mitt i allt som pågår i mitt liv kommer en av mina största drömmar att gå i uppfyllelse. Jag vet att det krävs en hel del tålamod i genomförandet av drömmen och projektet tar både tid och energi. Det kommer att ske väldigt mycket på olika plan. Dels i det yttre men också på ett känslomässigt plan. Mitt liv är ständigt lärorikt och jag har varit med om massor av olika prövningar. Vad som än har hänt har jag ändå alltid hittat vägar och det är det som gör att jag vet att allt är möjligt.

Projektet är en film om mitt liv, kanske en dokumentär, och jag kommer ha ett filmteam bakom mig under en längre tid, kan bli upp till två år. Mer än så vet jag inte. Att inte veta vad som kommer att ske och att inte synliggöra förväntningar kommer att vara både härligt och förvirrande. Tur att jag har mina assistenter och min arbetsledare som stöd i denna förvirring eftersom dom vet hur jag fungerar. Ingenting är säkert och vi vet inte heller om filmerna som spelas in kommer att vara med eller inte i slutresultatet. Vi vet inte heller var filmen kommer att visas, om den visas och på vilket sätt allt kommer att växa fram. Detta blir en stor prövning för mina NPF-diagnoser som mår bäst av att veta detaljer. Ändå känner jag mig mer redo än någonsin.

Än så länge har jag och producenten bara mejlat, pratat och spånat. Filmningen har alltså inte börjat än men i sinom tid kommer även filmnissarna att få jobba. Jag känner mig speciellt utvald och det känns som att jag fortfarande lever i en dröm. Jag får liksom nypa mig i armen och kolla mina mejl ofta, ifall att jag drömt. Jag får en ny erfarenhet med en möjlighet att synliggöra det jag brinner för och bara att få vara med i detta känns både overkligt, spännande och magiskt.

Steg ett är nu förankrat, vad steg nummer två är vet jag inte ännu men jag ser fram emot att veta. Mitt tålamod prövas redan nu men jag känner en tillit i detta som sker ändå. Filmproducenten är trygg och han vet vad han gör och då är det mycket lättare för mig att släppa taget och lyssna på honom. Han är professionell och jag är jag, lever som mig och det är exakt det jag kommer att göra i fortsättningen också. Skillnaden är att jag har med mig några som filmar vilket jag tror jag kommer att vänja mig vid. Jag hoppas det eftersom jag är jag och jag har ett budskap i allt jag gör. Eller egentligen fyra budskap, nämligen:

· Våga vara dig själv

· Acceptera livet som det är

· Synliggör det osynliga

· Allt är möjligt

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #livet #utmaning #dokumentär #film

Gillar

Kommentarer

ellenlundis,
Så spännande! 😊
finlandsgullet.wordpress.com/
IP: 2a01:4f9:4a:2eac::2