”Det viktigaste är att ha kul och att må bra!”

Det känns overkligt på något sätt att jag snart bor någon annan stans samtidigt som ett inre lugn fyller mitt hjärta. Ett lugn av tillit och vetskap att min framtid blir magisk.

I övrigt är det för varmt om dagarna för att ens inte orka tänka. Jag njuter och min CP-skada mår bra av värmen och ger min kropp lite lugn och ro från min spasticitet. Jag säger som min mamma brukar säga, ”Det viktigaste är att ha kul och att må bra!” Min vänstra fot mår inte så bra, den är svullen. Förmodligen kommer det svullna från att jag belastat min sneda och stela kropp på fel sätt under hela mitt liv. Vad kan det annars vara? Jag tappade en 12 kilos kettlebell på foten för några veckor sedan, eller det kanske har gått en hel månad sedan dess. Tid är svårt. Kanske påverkas det? Jag tror det är en kombo, vad tror ni? Om det fortfarande gör ont när jag väl landat i mitt nya hem får jag ta och söka upp en husdoktor. Eller så får jag åka in akut om det blir värre.

Fötter ja, på tal om fötter… Fötter är bland det vidrigaste jag vet. Däremot älskar jag att få fotmassage och somnar oftast när jag får det. Kanske ska jag leta upp en fotmassör på nya stället och även en framtida massör. Jag älskar att få massage och min kropp mår väldigt bra av det plus att jag behöver återhämtning även på det nya stället. Jag tror och hoppas att jag hittar någon som fungerar för mig. Det känns som ett spännande och lagom behagligt projekt. Som jag skrev ovan, ”Det viktigaste är att ha kul och att må bra”. Ett ”måbraprojekt” blir det nog, hoppas jag i alla fall.

Det var en uppdatering från lilla mig, tack och hej! Vi hörs snart igen.

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #framtiden #flytt

Gillar

Kommentarer