Det går ingen nöd på…

Det har redan gått ungefär två veckor sedan jag flyttade in på mitt mellanboende och jag vill ärligt säga att tiden bara rinner iväg. Jag som trodde att jag skulle bli uttråkad men icke sa Nicke. Detta är typ min semester denna sommar och det går verkligen ingen nöd på mig.

Tidigare idag tog vi en sväng med bilen, jag måste säga att Sverige har fina kyrkor. Den här gången var det inte jag som körde eftersom jag skulle hälsa på mina grabbar, det vill säga, mina katter på deras boende. Det blev ett kärt återseende och jag fick lite frid i hjärtat när jag såg hur bra dom har det. Eget rum med leksaker, hyllor att klättra på och fri tillgång till mat. En egen utegård och en omsorg där dom blev både borstade och klappade av såväl vuxna som barn. Jag hade med mig lite godis som dom fick mumsa på plus att dom fick massor av kärlek i form av klappningar. Ägarinnan på kattpensionatet brinner verkligen för katter och gör allt för sina fyrbenta gäster. Det är så hemtrevligt. Jag rekommenderar verkligen kattpensionatet.

Efter besöket hos katterna åkte vi på en sightseeing i Bergslagen och hamnade i skogen på någon slags bakväg till den ort som kommer att vara min närmaste när jag flyttar till mitt framtida hus. Det var för mig en ny och fin väg in i ”hålan”. Jag fick se mycket och framförallt insåg jag, som jag skrev i början, att Sverige har massor av fina kyrkor, även i området där jag kommer att bo. Några var spöklika till och med.

Jag har för övrigt blivit sugen på att börja med Youtube igen. Det känns som om det var evigheter sedan jag la upp något där. Vad tycker ni, är det något speciellt ni vill se eller höra mig berätta?

Slut för den här gången, fortsättning följer inom kort! Följ mig gärna genom livets resa!

#personligassistans #tackvareassistansen #intesåkonstigt #allalikaallaolika #framtiden #flytt #katter #youtube

Gillar

Kommentarer

Yolanda,