Dags att gå vidare i livet

Jag är medveten om att jag är tjatig men nu är det verkligen dags att gå vidare i livet genom en stor förändring. Att flytta och ta steget ut i framtiden utan att veta hur och vad som kommer ske, är stort för mig och mina NPF-diagnoser. Det en omstart med allt och jag har helt ärligt inte hunnit reflektera vad som komma ska. Skillnaden med mig nu mot förr är att idag har jag en enorm självmedvetenhet och lever i tillit. Jag har försökt samla kraft och tagit det lugnt medan tiden har runnit förbi.

Återhämtning och flyttkaos har tagit större delen av min tid och jag känner att jag inte hinner inspirera mina följare så mycket som jag vill. Corona har tyvärr varit en stor stopp kloss till varför jag inte har brytt mig. Jag är van att signera mina böcker och prata med mina följare genom möten i verkliga livet och det har inte gått då allt varit inställt. Jag tycker det är synd eftersom jag brinner för det som jag gör. Det har på ett sätt blivit stilla i min karriär medan mitt privatliv varit fullt av struktur och planering för det nya.

Min bokserie ”Synlig fast osynlig”, har gått och går fortfarande att beställa via mejl. Jag har märkt att många människor inte vet att jag skrivit fyra böcker, även om jag talar om det med jämna mellanrum på mina sociala medier. För mig är det böcker som behöver nå ut till samhället, inte bara för att det är jag som skrivit dom utan det finns fler saker som känns viktiga. Jag vill alltid synliggöra för att öppna dörrar för människor som på ett eller annat sätt anses annorlunda. För mig är det väldigt viktigt att synliggöra verkligheten och hur det fungerar för mig med mina diagnoser, mest för att bryta fördomar och öka kunskap.

#personligassistans #tackvareassistansen #räddalss #intesåkonstigt #allalikaallaolika #lågaffektivtbemötande #myndigheter #framtiden #flytt

Gillar

Kommentarer