ÄNTLIGEN, händer det något och allt på en gång

Läget just nu är stabilt och relativt lugnt även om det nu har tillkommit ytterligare en sak. Min avelstik Frikraft’s Change Of Glory har börjat löpa och jag har planerat att jag ska para henne just detta löp. Glorya som hon kallas till vardags, bor hos en fodervärd och tanken är att detta kommer att bli min sista kull på henne. Inte på fodervärden. :) Så denna gång känns det väldigt speciellt.

Jag har sedan en tid tillbaka hittat en lämplig hane till Glorya. Han bor uppåt i landet, parningen kommer alltså att äga rum i Luleå. Eftersom Glorya nu har börjat löpa och ifall hon följer sin vanliga löpcykel så höglöper hon om ca. 14 dagar. (det är vid höglöpet en parning sker)

Är det inte då du flyttar Moha!? Undrar ni.

Jo! Åtminstone under samma period. Vi planerar att åka upp till Luleå om allt går som det ska, helgen 26–28 juni. Vi kommer att bila då vi innan kommer att åka med mina katter till ett kattpensionat.

Arbetsledaren har bokat hotell åt oss så att allt ska gå så smidigt som möjligt. Fodervärden kommer också att följa med. Hon kommer att bli Gloryas nya ägare efter denna sista kull. Om allt går som det ska vill säga. Flyttlasset går den 30:e juni vilket gör att jag hinner få en hel dag av återhämtning efter parningen. Vi kommer nämligen hem natten till den 29:e.

ÄNTLIGEN, händer det något och allt på en gång. Jag är rätt van och vet att jag kommer att klara av detta också. Vi har redan en detaljerad plan. Hos mig går det undan och många gånger kommer allt på en gång.

Det var en uppdatering från mig, tack och hej!

#personligassistans #tackvareassistansen #intesåkonstigt #allalikaallaolika #framtiden #flytt #hundar

Gillar

Kommentarer